Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης πιθανόν επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής στο Κάιρο (5-6 Μαρτίου)


 

 

 

 

Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει, να αναβαθμιστεί έτι περαιτέρω η μεγάλη ελληνική επιχειρηματική αποστολή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κάιρο στις 5 και 6 Μαρτίου.

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις από την ελληνική κυβέρνηση να τεθεί επικαφαλής της μεγάλης αυτής επιχειρηματικής αποστολής, ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης.

 

 

Στην περίπτωση αυτή, θα πρόκειται για την υψηλότερη κυβερνητική εκπροσώπηση σε ελληνική επιχειρηματική αποστολή στη Χώρα του Νείλου.

 

 

Προς το παρόν, οι ίδιες πληροφορίες μας επισημαίνουν ότι έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη καθώς και του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννη Μπράχου.

 

 

Η επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ομοσπονδίας Αιγυπτιακών Βιομηχανιών, στο Κάιρο, με μέλη της οποίας θα έχουν και κλαδικές και B2B συναντήσεις για την προώθηση της συνεργασίας των επιχειρήσεών τους στην Χώρα του Νείλου.

 

 

Θα πρόκειται για μία πολυκλαδική επιχειρηματική αποστολή, για την επιτυχία της οποίας εργάζονται εντατικά, τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας όσο και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, υπό την επίβλεψη του Γενικού Συμβούλου ΟΕΥ, Αθανάσιου Μακρανδρέου, και του Συμβούλου ΟΕΥ, Παντελή Γκάσιου.

 

 

Στην προετοιμασία και την τελική επιτυχία της όλης αποστολής, καθοριστική είναι και η συμβολή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ).

 

 

Από τους σημαντικότερους κλάδους που θα εκπροσωπηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα είναι: τα δομικά υλικά, τα τρόφιμα και τα ποτά και η παραγωγή ενέργειας.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης