ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Δυναμικά παρούσα η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, στο Κάιρο, στις 14 Δεκεμβρίου

 

 

 

Δυναμική αναμένεται να είναι και φέτος η ελληνική παρουσία στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποιούν οι ευρωπαϊκές πρεσβείες στο Κάιρο, στις 14 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Conrad, στο Κάιρο, στις όχθες του ποταμού Νείλου.

 

 

Η εκδήλωση είναι από τις σημαντικότερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κάιρο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών, που πραγματικά συρρέουν από νωρίς το πρωί και είναι χαρακτηριστικό ότι περιμένουν αρκετή ώρα, πριν καν ανοίξουν οι πόρτες των αιθουσών, έτοιμοι για να προμηθευτούν τα δώρα των Αγίων ημερών ή ό,τι προϊόντα επιθυμούν από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

 

 

Έτσι, και φέτος, η δυναμική παρουσία της Ελλάδας, που την προετοιμάζει το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, θα περιλαμβάνει πολλά ελληνικά προϊόντα, όπως, μεταξύ πολλών άλλων, κρασιά, λάδι, μέλι, τυριά και ελιές.

 

 

Πρόεδρος της όλης πανευρωπαϊκής αυτής φιλανθρωπικής διοργάνωσης στο Κάιρο, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, είναι ένας πραγματικά φιλέλληνας και που συχνά επισκέπτεται την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο σύζυγος της Πρέσβεως του Βελγίου στην Αίγυπτο κ. Μπενουά Βαν ντε Καπέλ.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *