Κάλεσμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου προς όλα τα μέλη της για να συμμετάσχουν στις Εφορείες της ΕΚΚ – Διορία μέχρι τις 15 Μαΐου


Δύο σημαντικές ανακοινώσεις μάς απέστειλε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των δύο (2) Γενικών Συνελεύσεων της ΕΚΚ, που πραγματοποιήθηκαν στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, την Κυριακή 3 Μαΐου.

 

Έτσι, ως αποτέλεσμα και των αλλαγών που ψηφίστηκαν στο Καταστατικό της ΕΚΚ, η Διαχειριστική Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα μέλη της για να συμμετάσχουν στις Εφορείες της ΕΚΚ, με διορία υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Μαΐου.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή αυτή στις Εφορείες θα είναι – σύμφωνα με το νέο Καταστατικό – απαραίτητη στην περίπτωση που κάποιο μέλος της ΕΚΚ θελήσει να υποβάλλει υποψηφιότητα στις εκλογές της επόμενης χρονιάς 2016.

 

Παράλληλα, η ΕΚΚ προσκαλεί τα τακτικά της μέλη που δε συμμετείχαν στις δύο (2) τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις της, να υποβάλλουν τα απαιτούμενα έγγγραφα που δικαιολογούν την απουσία τους, έτσι ώστε η ΕΚΚ να αποφύγει να τούς αλλάξει την ιδιότητα σε αρωγά.

 

Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις της ΕΚΚ:

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ

 

Παρακαλούνται τα μέλη της ΕΚΚ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Eφορείες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου για την παρούσα χρήση, όπως το δηλώσουν εγγράφως στα γραφεία της ΕΚΚ ( 15 οδός Εμάντ Ελ Ντιν) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]  από σήμερα μέχρι και την 15η Μαΐου 2015 και ώρα 14:00.

 

                                                                                                                Εκ της Διαχειριστικής Eπιτροπής

της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 

 

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου που δεν παρευρέθησαν στις δύο Συνελεύσεις της ΕΚΚ την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, όπως καταθέσουν δικαιολογητικά φυσικής αδυναμίας να παραβρεθούν, για να μην υποχρεωθεί η Διαχειριστική Επιτροπή να τούς αλλάξει την ιδιότητα σε αρωγά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 17 του καταστατικού.

 

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΚΚ ( 15 οδός Εμάντ Ελ Ντιν) ή να αποσταλούν μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] από σήμερα μέχρι και την 20ή Μαΐου 2015 και ώρα 14:00.

 

Εκ της Διαχειριστικής Eπιτροπής

της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης