Συγκινητική η συμμετοχή των Αιγυπτίων του εξωτερικού στις προεδρικές εκλογές, και στην Αθήνα, εκφράζοντας την αγάπη τους στον Αλ Σίσι


 

 

 

 

 

Άρχισαν από το πρωί της Παρασκευής 16 Μαρτίου, να ψηφίζουν οι Αιγύπτιοι πολίτες που διαμένουν εκτός της Χώρας του Νείλου, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

 

 

 

 

Είναι μία συμμετοχή των Αιγυπτίων που δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη τους για την πατρίδα τους, που αποτελεί και τη δεύτερη αγαπημένη πατρίδα όλων των Αιγυπτιωτών, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο.

 

 

 

 

Για τρείς μέρες, μέχρι αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου, όπου θα κλείσουν οι κάλπες του εξωτερικού, όλοι οι Αιγύπτιοι επιβραβεύουν τις προσπάθειες της χώρας να κρατήσει τον ηγετικό της ρόλο στον αραβικό κόσμο, να αναπτύξει περαιτέρω την οικονομία της, να προσφέρει στο λαό της, να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

 

 

 

 

Και στον αγώνα αυτό, οι Αιγύπτιοι (και όσοι φυσικά Αιγυπτιώτες έχουν την αιγυπτιακή υπηκοότητα) πρωτοστατούν δείχνοντας ότι η εικόνα της Χώρας του Νείλου ανεβαίνει συνεχώς όλο και πιο ψηλά.

 

 

 

 

Για αυτό το λόγο, και βλέποντας τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΠΥΡΑΜΙΣ από την εκλογική διαδικασία στην Αθήνα, καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο εορταστικό ήταν το κλίμα στις προεδρικές εκλογές, με τον λαοφιλή Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι να δείχνει άλλη μία φορά την αγάπη του στο λαό της Αιγύπτου, φυσικά μαζί με τον ίδιο αυτόν περήφανο λαό να συμπορεύεται με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια να αναπτυχθεί η χώρα ακόμη και ακόμη περισσότερο, συνεχίζοντας να αποτελεί πάντοτε την ηγέτιδα δύναμη του αραβικού κόσμου.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι τους Αιγυπτίους ψηφοφόρους συνάντησε τιμητικά έξω από το υπέροχο κτίριο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στην Αθήνα ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην ελληνική πρωτεύουσα, ο κ. Μοχάμεντ Φαρίντ Μονίμπ, δεχόμενος τις ευχές όλων για τη νέα σελίδα που ήδη έχει ξεκινήσει για την Χώρα του Νείλου, ήδη με την πρώτη προεδρία του ηγέτη Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, που ο ίδιος ο κόσμος παρουσίαζε και σε πανώ, δείχνοντας ο ίδιος αυτός απλός κόσμος την αγάπη του για τον Πρόεδρο που και εκείνος δείχνει με την πλευρά του όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη αγάπη του για το λαό της Αιγύπτου και το μέλλον της χώρας του Νείλου, και που πλέον τόσο κοντά συμπορεύεται με την Ελλάδα και την Κύπρο, συνεχίζοντας τους αιώνιους δεσμούς φιλίας και αγάπης των τριών λαών και κρατών.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή 11 Μαρτίου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, δείχνοντας το μεγάλο εδιαφέρον των Αιγυπτίων πολιτών που ζούνε στην Ελλάδα για τις προεδρικές εκλογές της Αιγύπτου.

 

 

 

 

Όπως οι αρμόδιες αιγυπτιακές αρχές έχουν ενημερώσει, οι κάλπες του εξωτερικού για τις προεδρικές εκλογές (όπως και στην Αθήνα) θα παραμείνουν ανοικτές για όλους τους Αιγυπτίους της Ελλάδας, μέχρι αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου το απόγευμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

   

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης