Επίσκεψη του Υπουργού Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας στην Κύπρο


Photo: Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μάκης Κεραυνός και ο Υπουργός Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας κ. Khalid Al-Falih υπογράφουν Πλαίσιο Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας.

 

Επίσκεψη του Υπουργού Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας στην Κύπρο και υπογραφή Πλαισίου Προγράμματος Συνεργασίας

 

Υπεγράφη χθες, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Υπουργείο Οικονομικών, Πλαίσιο Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας. Η υπογραφή του Πλαισίου Προγράμματος Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνάντησης του Υπουργού Οικονομικών κ. Μάκη Κεραυνού με τον Υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας κ. Khalid Α. Al-Falih, στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων κ. Ευγένιου Ευγενίου.

 

 

 

Η συνομολόγηση του υπό αναφορά Πλαισίου αποσκοπεί στην εμβάθυνση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα επενδύσεων και επήλθε ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των σημαντικών προοπτικών επενδυτικής συνεργασίας αμφοτέρων πλευρών.

 

Η συνεργασία, βάσει του υπογραφέντος Πλαισίου, διαλαμβάνει για την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών σε σχέση με τις ευκαιρίες και πρωτοβουλίες για επενδύσεις, την πραγματοποίηση επισκέψεων ειδικών στις δύο χώρες, τη συνεργασία στην έρευνα σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος και τη διοργάνωση κοινών συνεδρίων και σεμιναρίων στον τομέα των επενδύσεων.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης