ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στο Ελληνικό Γηροκομείο Καΐρου, για να ευχηθεί για τις Άγιες Ημέρες, ο νέος Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος

 

 

 

 

 

Τους Αιγυπτιώτες γέροντες του Οίκου Ευγηρίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, παραμονή των Χριστουγένννων, ο νέος Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος, για να τούς ευχηθεί για τις Άγιες τούτες Ημέρες και να τούς μεταφέρει και την ευλογία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄.

 

 

 

 

Το Επίσκοπο Βαβυλώνος υποδέχτηκε θερμά ο Ταμίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και υπεύθυνος του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου κ. Αντώνης Ιορδανίδης, ευχαριστώντας για τη φροντίδα που πάντοτε επιδεικνύει το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας προς την Τρίτη Ηλικία των Αιγυπτιωτών, εκείνων που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους, αλλά συνεχίζουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν τις φροντίδες της «Μητέρας των εν Καΐρω Σωματείων».

 

 

 

 

Μαζί με τον κ. Ιορδανίδη, τον κ. Θεόδωρο συνόδεψαν στους τροφίμους και η Δ/ντρια του Γηροκομείου κα Αγγέλα Χαραλαμποπούλου και το υπόλοιπο προσωπικού του δραστήριου αυτού φορέα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που αποτελεί πλέον ένα λιμάνι ξεκούρασης για όσους έχουν προσφέρει στα νιάτα τους, από την καρδιά τους, στον Ελληνισμό του Καΐρου.

 

 

 

 

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητήριου Καΐρου κ. Αντώνης Διαμαντίδης.

 

 

 

 

Επίσης, ο Επίσκοπος Βαβυλώνος επισκέφθηκε και όσους Αιγυπτίους έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο χώρο του Ελληνικού Γηροκομείου Καΐρου, μέσα σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

 

 

 

 

Σε όλους έδωσε δώρα και γλυκά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το ίδιο και με τους Έλληνες ασθενείς που τυχαίνει σήμερα να βρίσκονται εντός του Ελληνικού Νοσοκομείου, μεταφέροντας την ευχή του προς όλους για γρήγορη ανάρρωση.

 

 

 

 

Τέλος, ο Επίσκοπος Βαβυλώνος επισκέφθηκε και το Γηροκομείο της αραβόφωνης ελληνορθόδοξης Κοινότητας στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη του Καΐρου, όπου επίσης μετέφερε τις ευχές του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β”.

 

 

 

 

 

2345

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *