Τ. Κουΐκ: «Άμεσα επίκειται η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη συνεργασία του ΕΟΠΥΥ με το Νοσοκομείο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου»


 

 

 

 

Σύντομα αναμένεται και η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού Νοσοκομείου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου με τον ΕΟΠΥΥ, έτσι ώστε το μοναδικό αυτό ελληνικό νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αφρική και από τα εξαιρετικά λίγα στον κόσμο που βρίσκονται εκτός των ελληνικών συνόρων, να μπορεί σε λίγο καιρό από σήμερα να απολαμβάνει την ισότιμη μεταχείριση με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, έτσι ώστε οι συνταξιούχοι Αιγυπτιώτες να μπορούν να καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά και νοσοκομειακά, βάσει βεβαίως της συμφωνίας, που σύντομα θα εγκριθεί και θα ισχύσει πλήρως από τις αρμόδιες αρχές.

 

 

Την παραπάνω δήλωση έκανε σήμερα στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τον ανταποκριτή του στο Κάιρο Νίκο Κάτσικα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Κουΐκ, με αφορμή τις πρόσφατες επικοινωνίες με τους εκπροσώπους της Κοινότητας Καΐρου για τη στήριξή της προς τους πυροπαθείς εμπερίστατους συμπατριώτες μας στην Αττική.

 

 

Και ο κ. Κουΐκ κατέληξε: «Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, πληροφορήθηκα ότι έχει συγκεντρώσει ορισμένα έγγραφα που χρειάζονται και αφορούν κυρίως τον τεχνικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου. Τα έχει ήδη στα χέρια του ο Πρόεδρος κ. Καβαλής».         

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης