Το… ακατόρθωτο κατάφεραν ο Κυριάκος Κυριάζη και ο Γιώργος Πάλλης φέρνοντας το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο kitesurfing στην Αίγυπτο


Ήταν το 2005, όταν όλα ξεκίνησαν για να γίνει η μαγευτική περιοχή της Soma Bay στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου, ένα διεθνές κέντρο θαλασσίων σπορ.

 

Τότε, ο Δ/ντής του ξενοδοχείου «Palm Royale Soma Bay», Γιώργος Πάλλης, υποδεχόταν στο πεντάστερο αιγυπτιώτικο ξενοδοχείο, τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, που είχε επιλέξει τον χώρο αυτό για να προπονηθεί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας.

 

Βλέποντας το τί μπορεί να προσφέρει αυτή η μαγευτική τοποθεσία στον επαγγελματικό αθλητισμό, ο διάσημος Έλληνας αθλητής είχε προβλέψει ότι το μαγευτικό Soma Bay θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στους διεθνείς προορισμούς θαλασσίων σπορ.

 

 

palm kite 14

 

 

Ο Γιώργος Πάλλης (σε μία φωτογραφία που δείχνει πραγματικά την έμφυτη διάθεσή του να ξεφύγει από τα συνηθισμένα διευθυντικά κατεστημένα και να δει με πιο απλό και αληθινό τρόπο τον παγκόσμιο τουρίστα) τόν άκουσε προσεκτικά. Και επειδή ο ίδιος, πέρα από μεγάλο στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, που ξεκίνησε σε διεθνούς φήμης σχολές της Ελβετίας, συμμετέχοντας στο άνοιγμα της «Μ. Βρεττανία» στην Αθήνα (ως Διευθυντής Food and Beverage), καθώς επίσης στο Λονδίνο, στο Βιετνάμ, στο Ντουμπάι, και μιλώντας 5-6 γλώσσες, έχοντας και ο ίδιος μία τεράστια αγάπη για τα θαλάσσια αθλήματα, πήρε αμέσως το μήνυμα.

 

Ως ένα μέλος πλέον της οικογένειας Κυριάζη, έχοντας ενώσει τις τύχες του με τη Μαριάννα Κυριάζη, τη μία από τις θυγατέρες της οικογένειας Κυριάζη, ο 42χρονος Γιώργος Πάλλης, είχε πλέον την απόλυτη στήριξη από τον Κυριάκο Κυριάζη για να προχωρήσει στη μεταμόρφωση του ξενοδοχείου σε ένα διεθνές κέντρο, όχι μόνο παραθεριστικό αλλά και αθλητικό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Αίγυπτο.

 

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗ

 

Έτσι, ο Γιώργος Πάλλης, έχοντας την απόλυτη στήριξη από τον Κυριάκο Κυριάζη, ως Δ/ντής όλου του ξενοδοχείου, προχωρώντας μέρα με την ημέρα την αναβάθμιση του πεντάστερου «Palm Royale Soma Bay», ήρθε παράλληλα σε επαφή με τους μεγάλους αθλητικούς οργανισμούς της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, εξασφάλισε την εθνική στήριξη από την Αίγυπτο , με το Υπουργείο Τουρισμού της Χώρας του Νείλου να είναι συμπαραστάτης του, και κατάφερε να διοργανώσει για πρώτη φορά στην Αίγυπτο έναν από τους έντεκα ετήσιους σταθμούς του Παγκόσμιου Κύπελλου kitesurfing.  

 

Οι πρώτες συζητήσεις για το γεγονός ξεκίνησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013, φτάνοντας στο σήμερα με τη διεθνή διοργάνωση, και τους 65 αθλητές από όλον τον κόσμο, να σκίζουν τα κύμματα της Ερυθράς, με τις εικόνες να αναμεταδίδονται σε όλο τον κόσμο μέσα από τα μάτια 67 δημοσιογράφων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχονται από την Ευρώπη.

 

 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΛΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ

 

 

Και επειδή, όπως λέει ο Γιώργος Πάλλης, η οικογένεια Κυριάζη, δεν έχει σταματήσει να επενδύει πάνω στο ξεονοδοχείο τους, ο ίδιος συνεχίζει ακόμη περισσότερο τις πρωτοπόρες ιδέες, έχοντας εξασφαλίσει να διεξαχθούν δύο μεγάλα καλιστεία στο πεντάστερο αιγυπτιώτικο ξενοδοχείο: τα καλιστεία «Μις Γερμανία» και τα καλιστεία «Μις Intercontinental».

 

Το «Palm Royale Soma Bay» αποτελεί πλέον ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην όμορφη Χώρα του Νείλου και μέσα από τον Γιώργο Πάλλη και βέβαια την οικογένεια Κυριάζη, τιμά τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό σε όλον τον κόσμο.

 

 

 

kitesurfing 12

 

 

 

 

 

kitesurfing 11

 

 

 

 

 

kitesurfing 10

 

 

 

 

 

kitesurfing 09

 

 

 

 

 

kitesurfing 08

 

 

 

 

 

kitesurfing 07

 

 

 

 

 

kitesurfing 06

 

 

 

 

 

kitesurfing 05

 

 

 

 

 

kitesurfing 04

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης