Ο Λίβανος “Τιμώμενη Χώρα” στην 5η Athens International Tourism Expo, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 7-9 Δεκεμβρίου 2018


 

 

 

 

Ο Λίβανος θα είναι η “Τιμώμενη Χώρα” στην 5η Athens International Tourism Expo με ευρύτατη συμμετοχή πολλών λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο αλλά και με τον εξερχόμενο τουρισμό.

 

 

Τη κρατική αυτή συμμετοχή έχει αναλάβει το Υπουργείο Τουρισμού του Λιβάνου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα, το οποίο επέλεξε έναν πολύ μεγάλο χώρο για την φιλοξενία πολλών Λιβανέζικων τουριστικών εταιρειών, οι οποίες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες Έλληνες ξενοδόχους, τουριστικούς επιχειρηματίες αλλά και με Travel Agencies και DMC που θα συμμετέχουν στην έκθεση, είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες.

 

 

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από το Λίβανο, ειδικά μετά την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Aegean, αλλά και της ΜΕΑ. Πέραν αυτού, την θερινή περίοδο δρομολογούνται πλέον και αρκετές πτήσεις charter. Οι Λιβανέζοι τουρίστες έχουν υψηλό εισοδηματικό επίπεδο, ενδιαφέρονται για τη θάλασσα, κυρίως οι νέοι, αλλά και για τον προσκυνηματικό τουρισμό (καθώς το 40% των Λιβανέζων είναι Χριστιανοί), τη γαστρονομία, το shopping, αλλά και τα city breaks.

 

 

Λόγω του εξαιρετικού τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, ειδικότερα στην παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών και της εγγύτητας, ο Λίβανος αποτελεί μια νέα αλλά σταθερά ανερχόμενη αγορά για την χώρα μας.

 

 

Η κρατική συμμετοχή του Λιβάνου, αλλά και οι Hosted Buyers που θα συμμετέχουν από το Λίβανο στην 5η Athens International Tourism Expo, και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, θα αποτελέσουν για τους εκθέτες μία εξαιρετική ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις και για εμπορικές συμφωνίες υψηλού επιπέδου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης