Απ” ευθείας θα μεταδώσει το ΠΥΡΑΜΙΣ την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 7 το βράδυ


 

 

 

 

 

 

 

Την ιδιαίτερα σημαντική ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 7 το βράδυ, αναμένεται να αναμεταδώσει απ” ευθείας το «ΠΥΡΑΜΙΣ».

 

 

 

 

Η αιγυπτιώτικη ιστοσελίδα, πάντοτε στη διάθεση των Σωματείων της παροικίας μας, θα ανταποκριθεί με πολύ χαρά στο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού παροικιακού μας οργάνου, του «Σπιτιού των Ελλήνων» στο κέντρο της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας και θα αναμεταδώσει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από τη Συνέλευση αυτή, που είναι σημαντική και για το λόγο ότι συμπεριλαμβάνει και εκλογές.

 

 

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που μάς απέστειλε το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου, το ΔΣ ευχαριστεί την παροικία για την στήριξη που παρέχει στο ελληνικό σωματείο.

 

 

 

 

Παράλληλα, το ΔΣ του Κέντρου επισημαίνει ότι οι εργασίες της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα «Αικατερίνης Σοφιανού» και σε αυτήν θα προσκληθούν και θα μπορούν να παρακολουθήσουν αυστηρά και μόνον τα Τακτικά Μέλη του Σωματείου και φυσικά οι εκπρόσωποι των παροικιακών αρχών.

 

 

 

 

Το ΠΥΡΑΜΙΣ εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου.  

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης