Μαριαντώνης Πολίτης: Ένας νέος Αιγυπτιώτης συγγραφέας γεννιέται…


 

 

Ο Μαριαντώνης Πολίτης, γιος του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη, φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της αδελφής του Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής και συγγραφέως κας Βίλλυς Πολίτη, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας στην Ελλάδα το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Το Τάγμα των Φτερωτών».

 

Το εν λόγω βιβλίο του Αιγυπτιώτη Μαριαντώνη Πολίτη εκτέθηκε ήδη και στην πρόσφατη Έκθεση βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου, στο περίπτερο του «My Story» και είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

 

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

 

Σε ένα μαιευτήριο στην Αθήνα μόλις γεννήθηκε ένα ιδιαίτερο παιδί. Μέσα στα μάτια του, μπορούσε ο καθένας να αντικρίσει το πόσο ξεχωριστό είναι, αφού άλλος άνθρωπος με τόσο περίεργα μάτια δεν υπήρχε.

Ως γνήσιος πολεμιστής, πρέπει να παλέψει σκληρά για να καταφέρει να κρατήσει την εύθραυστη ισορροπία της Γης.

Αν για τον οποιονδήποτε λόγο, ο πολεμιστής αυτός δεν καταφέρει να την κρατήσει σταθερή, τότε οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ολέθριες για όλα τα όντα που υπάρχουν στα σύμπαντα, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις αλλαγές που θα δημιουργήσει η νέα τάξη πραγμάτων.

Βέβαια, για να τα καταφέρει ο πολεμιστής, πρέπει να θυμηθεί πρώτα το παρελθόν και την καταγωγή του, ώστε να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και με αυτές να αντιμετωπίσει οτιδήποτε του αντισταθεί.

Η συνέχεια, επί του βιβλίου…

 

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

 

 

Ο Μαριαντώνης Πολίτης γεννήθηκε στην Αίγυπτο τον Ιούνιο του 1985. Στο Κάιρο, έζησε όλα τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια. Από μικρή ηλικία, μιλάει Ελληνικά, Αραβικά, Γαλλικά και Αγγλικά.

Μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο, αποφάσισε να μεταβεί στην Ελλάδα για να σπουδάσει βιολογία, καθώς πέτυχε στο Βιολογικό Αθήνας. Αλλά ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, τελικά σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο State University of New York Empire State College, όπου και αποφοίτησε με άριστα. Επίσης είναι κάτοχος ΜΒΑ με εξειδίκευση στο ανθρώπινο δυναμικό από το L’Institut universitaire Kurt Bösch.

Ενώ δεν είχε τύχει ποτέ να ασχοληθεί με την συγγραφή, η φαντασία του τόν έσπρωξε να κάνει το μεγάλο βήμα και έτσι το «Το Τάγμα των Φτερωτών» είναι η πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Είναι μια ιστορία που απαρτίζεται από μια σειρά βιβλίων όπου το πρώτο είναι το παρόν, στη συνέχεια το παρελθόν και τελειώνει με το μέλλον.

 

 

 

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ «ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΤΩΝ»!

vivlio mariantoni 01

One response to “Μαριαντώνης Πολίτης: Ένας νέος Αιγυπτιώτης συγγραφέας γεννιέται…”

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης