ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Με νέες ελληνικές γεύσεις, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου υποδέχεται πλέον τους φίλους και επισκέπτες του, στην πλατεία Τααλάτ Χαρμπ

 

 

 

Μία καθαρά ελληνική γωνιά, ένα ελληνικό σπίτι, που δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει τους μεζέδες της Ελλάδας, γίνεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.

 

 

Οι πολλοί καθημερινά επισκέπτες του μπορούν πλέον να ζητήσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, με «βασιλιά» όλων τον υπέροχο μουσακά.

 

 

Φυσικά, το παραδοσιακό τζατζίκι είναι πάντα στην «πρώτη γραμμή» του τραπεζιού.

 

 

Ενώ, και μία σειρά από άλλες ελληνικές λιχουδιές περιμένουν τον κάθε πελάτη, για να τον φέρουν πιο κοντά στην Ελλάδα: όπως είναι το παστίτσιο, τα παραδοσιακά κεφτεδάκια, η ασυναγώνιστη ελληνική σαλάτα και τα ελληνικά ορεκτικά με πιο χαρακτηριστικό το σαγανάκι. Και φυσικά, και άλλα πολλά…

 

 

Και όλα αυτά, με την ελληνική μουσική, συνδυασμένη με ευρωπαϊκή και αραβική μουσική, να πρωτοστατεί στο χώρο, που είναι αντάξιος της ιστορίας της ελληνικής παροικίας.

 

 

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και οι εργασίες της τελευταίας ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ιστορικού Ελληνικού Κέντρου Καΐρου γίνανε σε «οικογενειακό κλίμα», αν λάβουμε υπόψη και το ρεπορτάζ του ΠΥΡΑΜΙΣ, αλλά και τον αντίστοιχο τίτλο της επίσημης ιστοσελίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Το καλοκαίρι λοιπόν βρίσκεται στις ομορφότερη περίοδό του στο Κάιρο και το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για όποιον θέλει να περάσει ξέγνοιαστα το βράδυ του, με τη συνοδεία πολύ καλού ελληνικού φαγητού και όμορφης μουσικής.

 

 

Και μάλιστα, τόσο έξω στην πέργκολα, όπου πάντοτε διατηρείται ένα όμορφο δροσερό αεράκι είτε στη μεγάλη κλιματιζόμενη εσωτερική αίθουσα.

 

 

Και… καλή όρεξη!   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *