ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των MEDEN AGAN με τίτλο «My Name is Katherine»

6 χρόνια πέρασαν από την τελευταία δισκογραφική δουλειά των Meden Agan και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν! 6 χρόνια είναι πολλά για μία τέτοια μπάντα που κρατάει τα σκήπτρα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο είδος της και έχει κάνει μεγάλη καριέρα εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό και αυτός ο δίσκος είναι η μεγάλη επιστροφή των Meden Agan!

Με τον τίτλο My Name Is Katherine να στέκεται στο εξώφυλλο, συνοδεύοντας μία γυναικεία φιγούρα και το concept να έρχεται από μία προσωπική ιστορία που έχει γράψει η τραγουδίστρια της μπάντας, Δήμητρα, οι Meden Agan μας δίνουν μία δουλειά που είναι παραπάνω από προσεγμένη, παραπάνω από δουλεμένη και σίγουρα μία από τις καλύτερες τους έως σήμερα! Όχι ότι οι Meden Agan είχαν κυκλοφορήσει κάτι άσχημο στην έως τώρα πορεία τους, ίσα ίσα που είναι από τις μπάντες που δύσκολα θα βρεις κάτι άσχημο στις κυκλοφορίες της. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια!

Με το νέο δίσκο λοιπόν να κινείται στα γνώριμα μουσικά είδη, αλλά και να πετάει πινελιές δημιουργικής ανανέωσης, οι Meden Agan κολλάνε τον ακροατή στον τοίχο και του προσφέρουν αυτό που γουστάρουν να κάνουν στο maximum! Η ωριμότητα στα όργανα (τσεκάρετε σίγουρα την τέχνη στη κιθάρα και το γούστο στα πλήκτρα), αλλά και το λαρύγγι της Δήμητρας είναι αυτά που θα αγαπήσεις με το πρώτο άκουσμα, ενώ ο δίσκος κατακλύζεται από ψυχικά αποθέματα και ερμηνείες που θα ξεσηκώσουν και παράλληλα θα συγκινήσουν, ενώ αν παρατηρείς το εξώφυλλο όσο ακούς το δίσκο θα δεις ότι είναι σαν να σου μιλάει για όλα αυτά! Και σε αυτό παίζουν ρόλο και οι στιχάρες!

Αν έπρεπε να διαλέξω κάποια συγκεκριμένα κομμάτια θα έλεγα ότι τα Moth, Trapped, Time Like Space, Rejection και Sickness είναι αυτά που δεν πρέπει να χάσετε και να πέσετε πάνω τους με κλειστά τα μάτια! Το κάθε ένα έχει την ομορφιά του και ήταν τραγούδια που τα έβαλα πάνω από μία φορά όταν άκουσα τον δίσκο. Όχι ότι τα υπόλοιπα υστερούν, γούστα είναι αυτά άλλωστε, αλλά αυτά τα αγάπησα και τα λιώνω μέχρι και σήμερα στα ακουστικά μου! Όπως λιώνω και τον δίσκο για να λέμε όλη την αλήθεια…

Θα έλεγα ότι ότι My Name Is Katherine των Meden Agan είναι ένα must buy και must listen album και τα παιδιά βάζουν πλώρη για να σπάσουν πάλι τα κοντέρ στις μουσικάρες. Πάρτε το και θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε!

 

 

http://www.medenaganmusic.com/

https://www.facebook.com/meden.agan.official

https://twitter.com/Meden_Agan_GR

http://www.noremorse.gr

 

MEDEN AGAN – Rejection (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=6kWN3XsgfNs

MEDEN AGAN – Transition (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=iujRm1_sla8

MEDEN AGAN – Time Like Space (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=eNLGxBz9_Bs

Meden Agan – Moth (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1Gf4HzETHvU

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *