Μεγάλη διάκριση για την αλεξανδρινή εταιρεία κρουαζιέρας «Rhapsody Travel» του Γ. Σιόκα από το Travelife


 

 

 

Το Travelife Certified award απέσπασε η αιγυπτιώτικη – και δη αλεξανδρινή – εταιρεία κρουαζιέρας με βάση στην Αθήνα, Rhapsody Group, του επιχειρηματία Γιάννη Σιόκα ο οποίος είναι και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

 

 

Το βραβείο αναγνωρίζει τις μακροχρόνιες προσπάθειες και την ηγετική θέση της Rhapsody Group στους τομείς αειφορίας και Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, καθώς η Rhapsody πληροί πάνω από 200 κριτήρια που σχετίζονται με τη διαχείριση, το εύρος προϊόντων, τις διεθνείς επαγγελματικές συνεργασίες και την πληροφόρηση των επιβατών.

 

 

Να σημειωθεί ότι το πρότυπο της Travelife καλύπτει θεματικές του ISO 26000 Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συμπεριλαμβάνοντας το περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις εμπορικές σχέσεις και αναγνωρίζεται επισήμως για τη συμβατότητά του με τα κριτήρια που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού.

 

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Rhapsody Travel, κ. Ιωάννης Σιόκας, δήλωσε ότι δεδομένου του ρόλου της ως κορυφαίας εταιρίας κρουαζιέρας και της πρωτοπορίας της στο χώρο του αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα, η εταιρία έχει κατανοήσει τη σημασία και την ευθύνη που έχει στην προώθηση της αειφορίας στη βιομηχανία. Εξέφρασε δε την περηφάνεια του για τη βράβευση και υπογράμμιασε ότι με την αξιοποίηση της εμπειρίας, της ηγετικής θέσης και της επιρροής της εταιρίας θα μειωθεί ο αρνητικός αντίκτυπος της λειτουργίας της στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Αυτό, είπε, αποτελεί αξιοθαύμαστο επίτευγμα καθώς συμπίπτει με την 20ετή παρουσία της Rhapsody στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.

 

 

Ενώ, ο Διευθυντής της Travelife για τους τουρ οπερέιτορ, κ. Naut Kusters εξέφρασε την ικανοποίησή του που η αειφορία στον κλάδο των τουρ οπερέιτορ κερδίζει έδαφος και είπε οτι το βωραβείο της Rhapsody θα εμπνεύσει και άλλες εταιρίες στην Ελλάδα να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

 

 

Η Travelife ιδρύθηκε με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αποτελεί διεθνώς κορυφαία πιστοποίηση αειφορίας για τον ταξιδιωτικό κλάδο. Πάνω από 35 εθνικές ενώσεις προωθούν το πρόγραμμα αυτό στα μέλη τους, όπως η ΑΒΤΑ, η Βρετανική Ένωση Ταξιδίων και η Ένωση Ταξιδίων Ειρυηνικού-Ασίας.

 

 

Η Rhapsody είναι ο δεύτερος τουρ οπερέιτορ στην Ελλάδα που πιστοποιείται από την Travelife.

 

 

 

Πηγή: Tornos News

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης