Τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, εορτάζει το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο Καΐρου, με εκδήλωση στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου


Μία μεγάλη επέτειος, τα 90 χρόνια του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Καΐρου, εορτάζονται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 το βράδυ, με μία εκδήλωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει μία καινούργια ιδιαίτερα φιλόδοξη σελίδα στην ιστορία του σωματείου και της παροικίας.

 

Όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Διαμαντίδης τόνισε, η εκδήλωση αυτή θα έχει διπλό χαρακτήρα: αφενός μέν, θα ξεκινήσει με την ετήσια Συνέλευση του Επιμελητηρίου, θέλοντας να ξαναδώσει καινούργια ώθηση, με την ευχή να υπάρξουν και νέοι Αιγυπτιώτες επιχειρηματίες που να στηρίξουν το έργο του Επιμελητηρίου.


 

«Με τη βοήθεια των νέων κυρίως συναδέλφων μας και όσων θελήσουν να στηρίξουν το Επιμελητήριο, θέλουμε να ξαναδώσουμε στον ιστορικό αυτό Οργανισμό, μέρος από τη δόξα των παλιών ημερών, εντείνοντας και ενδυναμώνοντας και την συνεργασία μας τόσο με το αδελφό Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Αλεξάνδρειας όσο και με άλλα αντίστοιχα Επιμελητήρια στην Ελλάδα, και – αν είναι δυνατόν – και αντίστοιχους Οργανισμούς της Αιγύπτου.

 

Και η εορταστική εκδήλωση για τα 90 χρόνια που θα ακολουθήσει με ιστορικό αφιέρωμα και επίσημες ομιλίες, θα αποδείξει ακριβώς ότι το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο Καΐρου έχει και μεγάλο παρελθόν και παρόν, αλλά έχει κυρίως μέλλον. Και όλα αυτά, σε μία εποχή, όπου η επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο.»

 

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, έχουν κληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι όλων των αρχών αλλά θα προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία της και όλη η καϊρινή παροικία, συνεορτάζοντας το μεγάλο γεγονός των 90 χρόνων του Επιμελητηρίου Καΐρου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης