Το μήνυμα του τ. Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (ΕΚΚ) κ. Χρήστο Καβαλή και όλη την ελληνική παροικία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, κατά τις εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΚ, της 30ής Απριλίου.

 

 

 

 

 

Ήταν η μόνη «εκπροσώπηση» εκ μέρους της Αλεξάνδρειας, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως μεγάλη έκπληξη, καθώς μόλις πριν από μία εβδομάδα, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου είχε εκπροσωπηθεί στις εργασίες της αντίστοιχης ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΚΚ. κ. Χρήστο Καβαλή, τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο κ. Νικόλα Πολίτη, την Γενική Γραμματέα κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, την Επόπτρια Γραφείων κα Βίλλυ Πολίτου – Ζουέ και τους Κοινοτικούς Επιτρόπους κ.κ. Ανδρέα Γιόσρι, Ανδρέα Ρούσσο και Λεωνίδας Φοντριέ.    

 

 

 

 

 

Στο μήνυμά του, που ανέγνωσε ο Νίκος Κάτσικας, ο τέως Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος τόνισε:

 

 

 

 

 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ φίλε Χρήστο,

Αγαπητά Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου,

 

 

 

 

αρχικά επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον αγαπητό Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και εξαιρετικό φίλο και συνεργάτη κ. Καβαλή για την πολύ όμορφη και δημιουργική συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια που υπηρέτησα την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας από τη θέση του Προέδρου.

 

 

 

 

Όπως και πριν μία εβδομάδα περίπου ανέφερα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κοινότητας Αλεξανδρείας, η βοήθεια του κ. Καβαλή τα δύο αυτά χρόνια υπήρξε πολύτιμη, καθώς διέθετε πάντα το χρόνο προκειμένου να συζητάμε διάφορα θέματα που αφορούν την Παροικία μας, ενώ ουδέποτε υπήρξε φειδωλός στις συμβουλές του.

 

 

 

 

Η σχέση αυτή που αναπτύξαμε με τον κ. Καβαλή, νομίζω πως έθεσε και σταθερές βάσεις συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Κοινότητες, συνεργασία που είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί με τα ίδια θετικά αποτελέσματα για την κοινή μας Παροικία.

 

 

 

 

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλές εργασίες στη Γενική σας Συνέλευση».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης