Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε στο Κάιρο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου, με τον Αιγύπτιο ομόλογό της


 

 

 

 

Επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου, συνοδευόμενη από τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή.

 

 

 

Η κα Δημητρίου – Βασιλοπούλου είχε χθες συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό της, στη διάρκεια της οποίας υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών στους τομείς της αρμοδιότητάς τους

 

 

 

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η επίσκεψη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην Αίγυπτο επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στον τομέα της δικαιοσύνης.

 

 

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης των ανώτατων δικαστικών λειτουργών περιλαμβάνει ακόμα συναντήσεις με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, κ. Θεόδωρο Β΄, με τον Πατριάρχη της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, κ. Θεόδωρο (Tawadros) Β΄, καθώς και με τους Προέδρους των Ελληνικών Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξανδρείας.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κάιρο κ. Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν Ελλήνων δικαστικών λειτουργών και Αιγυπτίων ομολόγων τους, ενώ κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Αλεξάνδρεια, οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί επρόκειτο να επισκεφθούν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, το Ελληνικό Τετράγωνο του Σάτμπι και τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρείας.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης