Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφουν στα τέλη Μαρτίου τα Εμπορικά Βιομηχανικά Επιμελητήρια Πάφου και Καΐρου


 

 

 

 

 

Σε ένα πολύ σημαντικό βήμα επιχειρηματικής συνεργασίας προχωρά στα τέλη Μαρτίου η Πάφος με το Κάιρο, καθώς όπως αποκαλύπτει η μεγάλη εφημερίδα «Φιλελεύθερος», τα Εμπορικά Βιομηχανικά Επιμελητήρια των δύο πόλεων θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας, παρουσία της ηγεσίας του εμποροβιομηχανικού κόσμου της Πάφου και δεκάδων επιχειρηματιών της Πάφου και της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, όπου και μετάβαση των ανθρώπων της κυπριακής οικονομίας στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το τριήμερο 26 έως 29 Μαρτίου.

 

 

 

Όπως μάλιστα τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης, «στόχος της υπογραφής του εν λόγω μνημονίου συνεργασίας, είναι η ενίσχυση των οικονομικών, τουριστικών, βιομηχανικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων και ιδιαίτερα των Επιμελητηρίων τους.

 

Κατά την επίσκεψη μας στο Κάιρο, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την μεγάλη έκθεση ακινήτων που γίνεται εκείνες τις μέρες στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

 

Η Αίγυπτος, με πληθυσμό 97 εκατομμυρίων, παρέχει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες συνεργασιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας».

 

 

 

Ο Ανδρέας Δημητριάδης επεσήμανε παράλληλα ότι οι στενές εμπορικές σχέσεις των δύο πόλεων καθίστανται ακόμη πιο αποδοτικές με την έναρξη από τον Φεβρουάριο πτήσεων μεταξύ Καΐρου και Πάφου, ενώ σε εξέλιξη είναι συνομιλίες αρμοδίων των δύο χωρών για την αεροπορική, όσο και ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάφου και με την Αλεξάνδρεια.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης