«Άντε να χαρώ», το νέο τραγούδι του Ζαχ. Καρούνη και του Χρ. Παπαδόπουλου, του βαφτισμένου πλέον Αιγυπτιώτη στιχουργού (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

«Αιγυπτιώτικο χρώμα» έχει πλέον ένα νέο εξαιρετικό τραγούδι που ερμηνεύει ο Ζαχαρίας Καρούνης, καθώς τους ευρηματικούς στίχους υπογράφει ο στιχουργός Χρίστος Παπαδόπουλος, ο Δ/ντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, που εδώ και 15 περίπου χρόνια, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προάγει με τον τρόπο του τον ελληνικό με τον αιγυπτιακό πολιτισμό.

 

 

Την ίδια στιγμή, τα στιχουργικά έργα του διακρίνονται πανελλήνια.

 

 

Τελευταία μεγάλη απόδειξη το νέο αυτό τραγούδι, για το οποίο ο Ζαχαρίας Καρούνης δηλώνει ενθουσιασμένος, όπως επίσης ενθουσιασμένος δηλώνει και για μία νέα συνεργασία που λέγεται «Κέντρο περίθαλψης άγριων ζωών» και αναφέρεται σε ζωές ανθρώπων που έζησαν στο περιθώριο και που ποτέ δε γνώρισαν το σεβασμό και την αποδοχή της κοινωνίας, με βασική ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαΐα με κάποιες συμμετοχές – εκπλήξεις, σαν αυτή του ερμηνευτή Χρήστου Γεροντίδη.

 

 

Αναφορικά πάντως με το νέο τραγούδι που ακούει στον τίτλο «Άντε να χαρώ» και όπου τους στίχους έχει γράψει ο Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος, τη μουσική έχει γράψει ο Ζαχαρίας Καρούνης.

 

 

Πρόκειται για ένα «Balkan τσιφτετέλι» που μέσα του κρύβει όλες τις αναμνήσεις του από το χωριό. Ένα τραγούδι που μπορεί να θυμίζει πανηγύρι κάτω από έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού. Θέλησε να εντάξει το κλιπ μέσα σ” ένα κλίμα λαϊκής αγοράς που τον φέρνει πάλι κοντά στον τόπο καταγωγής του και στους απλούς λαϊκούς ανθρώπους.

 

 

Απολαύστε το:

 

 

 

 

 

 

(ΣΣ. Στη βασική φωτογραφία του ρεπορτάζ, ο στιχουργός Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος και ο Ζαχαρίας Καρούνης με τη μεγάλη ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη με την οποία συνεργάστηκαν στην παράσταση Φιλιώ Χαϊδεμένου, όπου ο Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος υπέγραφε τους στίχους των νέων τραγουδιών της παράστασης.)

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης