Νέα Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Αιγύπτου, η κα Μαρία Φορμόζη


 

 

 

«Αλλαγή σκυτάλης» σήμερα στην Κεντρική Διαχειριστική Επιτροπή της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας, με την κα Μαρία Φορμόζη να εκλέγεται μέσω αρχαιρεσιών, σε Πρόεδρο ενός από τα παλαιότερα παροικιακά σωματεία στη Χώρα του Νείλου, που ιδρύθηκε το 1873.

 

 

Η κα Φορμόζη, μέχρι σήμερα Προεδρεύουσα, παίρνει τη θέση ενός ιστορικού στελέχους του σωματείου, του επί πολλά έτη Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλαμπίδη.

 

 

Η νέα Πρόεδρος κα Φορμόζη αποτελεί ουσιαστικά «γέννημα-θρέμμα» της Κυπριακής Αδελφότητας Αιγύπτου, από την εποχή που σαν παιδί ακολουθούσε στις εκδηλώσεις του σωματείου τον πατέρα της Χαράλαμπο Αγγελίδη που τα παλιά χρόνια είχε όταν ζούσε εργοστάσιο τροφίμων και τη μητέρα της. Ενώ, πριν από τριάντα περίπου χρόνια πρωτοεξελέγη Μέλος του ΔΣ, επί προεδρίας του Σοφοκλή Χριστοφίδη.

 

 

Επίσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του οργάνου που εκπροσωπεί όλους τους Κυπρίους της Αιγύπτου, με έδρα την Αλεξάνδρεια, νέα Αντιπρόεδρος εξελέγη η εκπαιδευτικός κα Γεωργία Μαστουρίδου.

 

 

Γενική Γραμματέας παρέμεινε η κα Μαίρη Παυλίδου και Ταμίας ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, ρνώ τη θέση των Συμβούλων διατηρούν οι κ.κ. Γιώργος Ελευθερίου και Ελευθέριος Κυρίτσης.

 

 

Να σημειωθεί ότι η Κυπριακή Αδελφότητα Αιγύπτου, με 85 συνολικά μέλη, επιτελεί και στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, στο πλευρό πάντοτε των εμπερίστατων Αιγυπτιωτών αλλά και των τροφίμων του πρότυπου Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ» της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

 

 

 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην φωτογραφία αρχείου, η νέα Πρόεδρος κα Φορμόζη από παλαιότερη εκδήλωση, ανάμεσα στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Αθανάσιο Κοτσιώνη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Εδμόνδο Κασιμάτη).

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης