Νέα σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, με τις αποφάσεις που πήρε η Γενική του Συνέλευση


 

 

 

 

 

Τον προβληματισμό του πώς μπορεί να προσφέρει στην παροικία στο μέλλον ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, παρουσίασε στην ομιλία του, κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της 15ης Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου, Αλέξανδρος Καζαμίας, περιστοιχιζόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλα Βαδή, την Γενική Γραμματέα κα Βάσω Χαραλάμπους, τον Ταμία κ. Άγγελο Αθανασούλη και το Μέλος του ΔΣ κ. Στέφανο Αργυρίου.

 

 

Ο κ. Καζαμίας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και πρότεινε λύση για την ενίσχυση του έργου του, δίνοντας βάρος στην εστίαση και τη νεολαία.

 

 

Από την πλευρά του, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, τόινισε ότι καλή είναι η ιδέα της αναβάθμισης του εντευκτηρίου εφόσον μόνον εξυπηρετεί τους σκοπούς και διευκολύνει το έργο του Σωματείου.

 

 

Ενώ, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου τόνισε ότι  αυτό που χρειάζεται είναι να εντοπισθεί ο σκοπός στον οποίο πρέπει να στηριχτεί αυτή η αλλαγή στον ΣΕΑΑΣ, που επικρότησαν όλα τα μέλη του.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης