Νέα τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων της Αιγύπτου και της Κύπρου στις 11 Σεπτεμβρίου


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε στις 11 Σεπτεμβρίου ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσσι με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Νίκο Αναστασιάδη.

 

Αυτό ανακοίνωσε την επομένη η Αιγυπτιακή προεδρία, μέσω του εκπροσώπου της κ. Αλαά Γιούσεφ, γράφουν κυπριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης.επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

 

Σύμφωνα με τον κ. Γιούσεφ, οι Πρόεδροι των δύο χωρών συζήτησαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου – Αιγύπτου. Ασχολήθηκαν, όπως ανέφερε, με θέματα που αφορούν την περιφερειακή συνεργασία αλλά και συζήτησαν και τρόπους ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

 

 

 

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

 

 

Να σημειωθεί ότι όπως έγραψε (στις 5 Σεπτεμβρίου) η εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» της Κύπρου, «στις 28 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συναντηθεί στη Νέα Υόρκη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του.
Αυτό, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, συμφωνήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών.

Αναφερόμενος στα διαπιστευτήρια που επέδωσε ο Αιγύπτιος Πρέσβης στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «κατά τη διάρκεια της αντιφώνησής του μετέφερε μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Αίγυπτο, καθώς επίσης και για την έντονη επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Αιγύπτου με την Κύπρο σε όλα τα επίπεδα».

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης