ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Επίσκεψη Μητροπολίτου Νιγηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου μας κ. Θεοδώρου, ο  Μητροπολίτης Νιγηρίας Νικόδημος, πραγματοποίησε πενθήμερη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας.

Την Κυριακή 15η Σεπτεμβρίου 2024, μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα, συλλειτούργησε με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα και με τους Αδελφούς Αρχιερείς, Μητροπολίτη Ιρλανδίας κ. Ιάκωβο, τους Θεοφιλ. Επισκόπους Μελιτηνής κ. Μάξιμο, Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Shepherd’s Bush του Λονδίνου, για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα.

Ο Μητροπολίτης Νιγηρίας δέχτηκε την φιλοξενία του κ. Τάσου Λεβέντη, Άρχοντα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Ύπατου Αρμοστού της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Νιγηρία και Προέδρου του Ιδρύματος Λεβέντη με έδρα το Λονδίνο. Ο Μητροπολίτης Νιγηρίας του μετέφερε τις ευχές και Πατριαρχικές ευλογίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχαριστίες για την ευεργεσία και βοήθειά του προς τον Αλεξανδρινό Θρόνο και ιδιαίτερα στην Μεγάλη Ιεραποστολική Μητρόπολη Νιγηρίας.

Photo: Μητροπολίτης Νιγηρίας

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *