Μεγάλο το ενδιαφέρον του αιγυπτιακού τύπου για τη συνάντηση του Κύπριου ΥΠΑΜ Σ. Αγγελίδη με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι


 

 

 

 

Το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων αιγυπτιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης προσέλκυσε η συνάντηση που είχε στο Κάιρο, στις 3 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

 

 

Όλα τα ρεπορτάζ συνοδεύονταν από τις φωτογραφίες της συνάντησης, παρουσιάζοντας τον Πρόεδρο Αλ Σίσι και τον ΥΠΑΜ Σ. Αγγελίδη, καθώς και τον Υπουργό Άμυνας Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι, τον Κύπριο Πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Χάρη Μορίτση, τον Δ/ντή του ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου και τον Εκπρόσωπο της Προεδρίας.

 

 

Η μεγάλης κυκλοφορίας αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Αχράμ» εστίασε το ενδιαφέρον της, και φωτογραφικά, στις συναντήσεις που είχε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος με τον Υπουργό Άμυνας κ. Αγγελίδη και την Γαλλίδα ομόλογό του.

 

 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αλ Σίσι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των χωρών Αιγύπτου και Κύπρου και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τη στρατιωτική τους συνεργασία και τις κοινές τους ασκήσεις.

Από την πλευρά του, όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «ο Κύπριος Υπουργός Σάββας Αγγελίδης εξέφρασε το θαυμασμό του για τη σημαντική συμμετοχή στην Αμυντική Έκθεση «EDEX 2018» των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνει το κύρος και το βάρος που απολαμβάνει η Αίγυπτος και τον κεντρικό της ρόλο στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.

Τόνισε επίσης την φιλοδοξία της χώρας του να συνεχίσει να ανοίγει νέους ορίζοντες συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των δύο χωρών».

Αντίστοιχα δημοσιεύματα παρουσίασαν πολλές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η «MASR EL YOUM» EGYPT TODAY», η «EGYPT INDEPENDENT» και άλλες.  

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης