ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Ο Κύπριος βουλευτής Γιώργος Λουκαΐδης εξελέγη Πρόεδρος της Υποεπιτροπής της ΚΣΣΕ για την Μ. Ανατολή και τον Αραβικό κόσμο

 

 

 

 

Στο πλαίσιο σημερινής συνεδρίας της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), ο βουλευτής της Κύπρου κ. Γιώργος Λουκαΐδης εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της Υπεπιτροπής της ΚΣΣΕ για την Μέση Ανατολή και τον Αραβικό κόσμο.

 

 

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την ανάληψη της Προεδρίας της Υπεπιτροπής, ο κ. Λουκαΐδης ανέφερε ότι, ως Πρόεδρος της Υπεπιτροπής προτίθεται να αξιοποιήσει τις πολύ καλές διμερείς ή/και τριμερείς σχέσεις που διατηρεί η Κύπρος με τις χώρες της περιοχής, τόσο σε διακρατικό όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και δη τις τριμερείς συνεργασίες που έχει συνάψει η Βουλή των Αντιπροσώπων με κοινοβούλια χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, προκειμένου να εγκαινιάσει ή να διευρύνει τον πολιτικό διάλογο και το πεδίο συνεργασίας που δύναται να αναπτύξει το Συμβούλιο της Ευρώπης με τις χώρες της περιοχής.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *