Ο Πρέσβης στην Αίγυπτο Όμηρος Μαυρομάτης για τη συμμετοχή νέων της Κύπρου στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Νεολαίας στο Σαρμ ελ Σέιχ


 

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή της κυπριακής αντιπροσωπείας στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Νεολαίας στο Σαρμ Ελ Σέιχ, από 14 έως 17 Δεκεμβρίου.

 

 

Την ικανοποίησή του για τη σημαντική παρουσία των νέων της Κύπρου, στο μεγάλο αυτό γεγονός που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία νέων από την Κύπρο, εξέφρασε ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αίγυπτο κ. Όμηρος Μαυρομάτης, ο οποίος συνόδευσε τον Επίτροπο κ. Φώτη Φωτίου στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση, όπου παραβρέθηκε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

 

 

«Η συμμετοχή των νέων της Κύπρου στο Διεθνές Φόρουμ Νεολαίας αλλά και η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξε η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ στο Σαρμ Ελ Σέιχ, αντικατοπτρίζει και τη σημασία της νέας γεννιάς των δύο χωρών και της συνεργασίας τους στην όλο και περισσότερο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών», τόνισε προς το ΚΥΠΕ ο Πρέσβης κ. Όμηρος Μαυρομάτης.

 

 

Μάλιστα, τόνισε ακόμη περισσότερο τη σημασία της συμμετοχής νέων της Κύπρου στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Νεολαίας, με αφορμή και τη σημερινή Τριμερή Υπουργική Σύνοδο για θέματα Διασποράς που πραγματοποιείται στην Αθήνα, παρουσία του κ. Φωτίου, της κας Μάκραμ και του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Κώστα Βλάση, όπου το θέμα της ανάδειξης του ρόλου της νεολαίας της ομογένειας των τριών χωρών, μπορεί να συμβάλλει έτι περαιτέρω στην ενίσχυση των σχέσεων των λαών των τριών χωρών.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης