Επανεξελέγη Πρόεδρος των Αιγυπτιωτών Μελβούρνης ο Λουκάς Ριζόπουλος – Όλη η σύνθεση του νέου ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Αιγύπτου και Μ. Ανατολής


 

 

 

 

 

Για δεύτερη θητεία εξελέγη ο δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός Πρόεδρος των Αιγυπτιωτών της Μελβούρνης της μακρινής Αυστραλίας.

 

 

 

Ο παροικιακός αυτός φορέας, η Ένωση Ελλήνων Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής (ΕEΑΜΑ), που διατηρεί 700 μέλη στην Μελβούρνη και την ευρύτερη περιοχή – και ο οποίος φορέας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική ομογένεια – όπως πολλοί πρωτοπόροι αιγυπτιώτικοι σύλλογοι σε όλον τον κόσμο, διακρίνεται για το πολυσχιδές έργο του, με τις πολλές εκδηλώσεις, τη θεατρική του ομάδα, το υπέροχο ιδιόκτητο κτίριο και τη μεγάλη νεολαία που έχει αγκαλιάσει με όλες του τις δυνάμεις.

 

 

 

Στο πλευρό του Προέδρου κ. Ριζόπουλου, βρίσκεται πάντοτε ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Κυπραίος, ο Ταμίας κ. Γιώργος Ποταμίτης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Νικόλας Χαλάς, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Πέτρος Οικονόμου και τα Μέλη κ.κ. Δημήτρης Βαβλίτης, Χάρης Κωνσταντινίδης, Σαμ Κρητικός, Μαρία Μακρή, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Χρήστος Φινιώτης.

 

 

 

Από το ΠΥΡΑΜΙΣ, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στο έργο της ΕEΑΜΑ και στον Πρόεδρό της κ. Λουκά Ριζόπουλο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης