Σπουδαίες νίκες των Παροικιακών Αθλητικών Ομάδων Καΐρου (ΠΑΟΚ) επί των αντίστοιχων ομάδων του κλαμπ Ζαμάλεκ


Τελικά, το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη, απλά ήταν η διαπίστωση της πραγματικότητας ότι όταν υπάρχει σκληρή δουλειά, υπάρχει και σημαντικό και εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς συνέβη την Ημέρα της Πρωτομαγιάς με τους αθλητές των Παροικιακών Αθλητικών Ομάδων Καΐρου (του γνωστού ΠΑΟΚ), όπου απέδειξαν ότι οι Αιγυπτιώτες αθλητές μας μπορούν να συνεχίσουν στην ιστορία των προγόνων τους και να διαπρέπουν.

 

Σημαντικός βέβαια και ο υποστηρικτικός ρόλος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

Έτσι, προήλθε και η νίκη των διαφόρων ομάδων του ΠΑΟΚ, με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες του περίφημου κλαμπ Ζαμάλεκ, και μάλιστα στην έδρα του!

 

 

paok protomagia 03

 

 

Όπως μας εξηγεί ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Ανδρέας Ρούσσος, ο Ταμίας του αθλητικού Σωματείου κ. Ανδρέας Γιόσρι και το Μέλος του ΔΣ και Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, τα παιδιά μας κέρδισαν 4 από τους… 5 αγώνες!! Μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς την σπουδαιότητα του εν λόγω κλαμπ.

 

Να σημειωθεί ότι η αθλητική αυτή ημέρα του ΠΑΟΚ, κατά την Ημέρα της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησε με γεύμα στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, όπου ο ΠΑΟΚ επέλεξε για να στηρίξει τον ΕΝΟΚ. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ πάντως υποδέχτηκαν θερμά ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ κ. Γιώργος Χαγιάτ και το Μέλος του ΔΣ κ. Άγγελος Αθανασούλης.

 

 

paok protomagia 02

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης