ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Πρόεδρος της ΕΚΚ Χρ. Καβαλής στο OPEN: «Είχαμε δύο κρούσματα κορονοϊού στην παροικία – το ένα κατέληξε» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Για τα δεδομένα που αφορούν τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στην Αίγυπτο, μίλησε σήμερα στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής.

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα», που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, ο κ. Καβαλής σκιαγράφησε τα χαρακτηριστικά του αιγυπτιακού πληθυσμού, που λόγω του μεγέθους του των 100 εκατομμυρίων κατοίκων αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το 60% των Αιγυπτίων είναι νέοι σε ηλικία, κάτω των 25 ετών, με αποτέλεσμα να αποτελεί η χώρα μία ιδιαίτερη περίπτωση για το πώς πρέπει να εκλάβουμε όλα τα δεδομένα από τον COVID-19 στη Χώρα του Νείλου, όπου τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται στην Αίγυπτο είναι διαφορετικά από αυτά που λαμβάνονται στην Ελλάδα.

 

 

Μάλιστα, στην τηλεφωνική του επικοινωνία στον ελληνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καβαλής αποκάλυψε στους τηλεθεατές ότι στην παροικία υπήρξαν δύο μόνον κρούσματα, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε (εννοώντας προφανώς τον αξέχαστο Πρόεδρο της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου Ανδρέα Μαυρομάτη).

 

 

Είναι σημαντικό ότι και οι δύο προβεβλημένοι δημοσιογράφοι του OPEN εξέφρασαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν σύντομα την Αίγυπτο για να καταγράψουν τον παλμό της ελληνικής παροικίας τόσο στο Κάιρο όσο και στην Αλεξάνδρεια.

 

 

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη του Προέδρου της ΕΚΚ κ. Χρήστου Καβαλή:    

 

 

 

 

 

 

One thought on “Ο Πρόεδρος της ΕΚΚ Χρ. Καβαλής στο OPEN: «Είχαμε δύο κρούσματα κορονοϊού στην παροικία – το ένα κατέληξε» (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Το πρόβλημα με την καθυστέρηση αποστολής των συντάξεων (συμπληρώθηκαν ήδη 5 μήνες) συνεχίζεται. Οι αδελφοί μας Αιγυπτιώτες εν μέσω πανδημίας στο έλεος του Θεού!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *