Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ Κ. Μιχαηλίδης ευχαριστεί Τ. Κουΐκ και Μ. Τζούφη για την παράταση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών στην Αίγυπτο


 

 

 

 

Τη μεγάλη ικανοποίηση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την παράταση των αποσπάσεων των καθηγητών στα ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης.

 

 

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου είχε επισημάνει, σε παλαιότερη συνάντησή τους, το θέμα στον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ την προσωπική του επιθυμία και επιθυμία όλου του ΣΑΕ για την ενίσχυση της ελληνομάθειας στα αιγυπτιώτικα σχολεία, ενώνοντας τις κοινές τους προσπάθειες και οράματα για τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού μας.

 

 

Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής είδησης, ο Πρόεδρος του ΣΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουΐκ για τη συμβολή του στην ενίσχυση της ελληνομάθειας στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια.

 

 

Τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό κα Μερόπη Τζούφη και τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου για την απόφασή τους να τείνουν ευήκοον ους στις αγωνίες του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, στα θέματα των ελληνικών σχολείων στη Χώρα του Νείλου.   

 

 

 

        

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης