Ο χορός και η βασιλόπιτα για το 2017 των Αμπετειανών της Αθήνας, μία από τις μεγαλύτερες Αιγυπτιώτικες εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

 

Μέσα σε καθαρά εορταστική και λαμπερή ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχούσε το λευκό της αίθουσας του γνωστού ξενοδοχείου της παραλιακής της Αθήνας, ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής στην Ελλάδα έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2017, με τον Πρόεδρο του δραστήριου Σωματείου κ. Νικόλα Βαδή να καλωσορίζει τους 150 παρεβρισκομένους, που είχαν πραγματικά κατακλύσει τον χώρο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί – Αμπετειανοί και μη, Καϊρινοί και Αλεξανδρινοί – το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

 

 

 

 

Πολλοί οι επίσημοι, με την ξεχωριστή παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη, του Επίτιμου Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη και της Αρχόντισσας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κας Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη.    

 

 

 

 

Κάθε καλό για τη νέα χρονιά, για όλους, αλλά κυρίως για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, ευχήθηκε ο Πρόεδρος κ. Νικόλας Βαδής, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχαριστώντας όλους όσοι ήρθαν για τη βραδιά αυτή, που θεωρείται από τις σημαντικότερες αιγυπτιώτικες εκδηλώσεις κάθε χρόνο και την οποία τίμησαν εκπρόσωποι όλων των Αιγυπτιώτικων σωματείων της Αθήνας.

 

 

 

 

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης