Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουΐκ, προς τους Αιγυπτιώτες όλου του κόσμου


 

 

 

 

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Αιγυπτιώτες», ευχήθηκε το απόγευμα της 22ας Δεκεμβρίου, λίγα 24ωρα πριν από τη λάμψη του Φωτός της Γέννησης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Τέρενς Κουΐκ, γράφοντας, λόγια μέσα από την καρδιά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι αφορμή για τις ευχές του ιδιαίτερα αγαπητού ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ, ήταν το ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας για το πώς εορτάζουν τα Χριστούγεννα οι Αιγυπτιώτες της Αυστραλίας, στην ηλιόλουστη αυτή την εποχή και καλοκαιρινή Μελβούρνη.

 

 

Και αξίζει να αναφερθεί η τιμή που αποδίδει ο κ. Κουΐκ, στη νοσταλγία που αισθάνονται για την πατρίδα, ένα στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό που λαμβάνει ισχυρή θέση και μετράει στον προγραμματισμό, τόπου και θεμάτων, της τριμερούς δράσης «ΝΟΣΤΟΣ» που εκπονούν η Ελλάδα, η Αίγυπτος και η Κύπρος, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Κουΐκ.

 

 

Μακάρι λοιπόν να μπορούσαμε στο μέλλον να θαυμάσουμε ένα πρόγραμμα μεταξύ των Αποδήμων των τριών χωρών στην Μελβούρνη. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός, αλλά και οι Κύπριοι και φυσικά και οι Απόδημοι Αιγύπτιοι παρουσιάζουν σημαντικό έργο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης