Η νέα «κυβέρνηση» της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου – Τα χαρτοφυλάκια των Εφορειών και των Επιτροπών της νέας Επιτροπής


 

 

 

 

Σημαντικές αλλαγές κατέγραψε με τις αποφάσεις της η νέα Κοινοτική Επιτροπή Καΐρου, υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Καβαλή, στα χαρτοφυλάκια των Εφορειών και των Επιτροπών που θα λειτουργήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΕΚΚ.

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΕΦΟΡΕΙΕΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΪΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

Έτσι, σύμφωνα με τον κατάλογο των Εφορειών, όπως τον ανακοίνωσε η ΕΚΚ, η κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου αναλαμβάνει την προϊσταμενία της Εφορείας Ναών, Κοιμητηρίων και των Συγχωνευθεισών Κοινοτήτων, η κα Στέλλα Κυριάζη αναλαμβάνει τη νέα Εφορεία Πρόνοιας και Οίκου Ευγηρίας, ο κ. Πατρίκιος Δήμος αναλαμβάνει την Εφορεία Ακίνητης Περιουσίας, η κα Βίλλυ Πολίτου – Ζουέ αναλαμβάνει τις Εφορείες Νομικών-Μελών και Αρχείων-Νέου Φωτός-Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, ενώ την Εφορεία Πολιτιστικών αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Ιορδανίδης.

 

 

 

 

Αμετάβλητη παραμένει η προϊσταμενία στην Εφορείες Παιδείας με Προϊστάμενο τον κ. Χρήστο Καβαλή, στην Εφορεία Υγείας με Προϊστάμενο τον κ. Αντώνη Ιορδανίδη και στην Εφορεία Νεολαίας-Αθλητισμού-Υποτροφιών με Προϊσταμένη την κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου.

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΪΡΟΥ

 

 

 

 

 

Στις Επιτροπές, αμετάβλητη παραμένει η προϊσταμενία στο Τμήμα του Μεταφραστικού με τον κ. Μιχάλη Γκρουνστέιν, ενώ ο κ. Χρήστος Καβαλής αναλαμβάνει την προϊσταμενία της Επιτροπής Οικονομικών και Επενδύσεων, την Επιτροπή Τεχνικών ο κ. Στέλιος Χαλκιάς και την Επιτροπή Ξενώνα ο κ. Ανδρέας Ρούσσος.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι μάς επισημαίνουν από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, οι πάροικοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Εφορείες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι το αργότερο στις 9 Ιανουαρίου του 2017.

 

 

 

 

Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι στις Επιτροπές της ΕΚΚ θα προτιμηθούν αν συμμετάσχουν πάροικοι που να έχουν σχέση με το αντικείμενο, που να έχουν κάνει δηλαδή σχετικές σπουδές ή να έχουν ανάλογη επαγγελματική εμπειρία.

 

 

 

 

Επίσης, μία ακόμη καινοτομία για τον τρόπο που θα λειτουργεί πλέον η Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΚΚ, θα είναι ότι τα θέματα των συνεδριάσεών της θα μπαίνουν σε διαβούλευση με ηλεκτρονικό τρόπο πριν από την κάθε συνεδρίαση, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση του χρόνου των Κοινοτικών Επιτροπών της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Αναλυτικά, ακολουθούν οι πίνακες των νέων Εφορειών και Επιτροπών της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου για τη διετία 2016 – 2018:   

 

 

 

eforeies-ekk-01 eforeies-ekk-02

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης