ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Οι πρώτες εκατό μέρες του Κώστα Βαμβακάρη ως προπονητή στην Εθνική ομάδα Πόλο της Αιγύπτου

 

 

 

Ο πρώην παίκτης του Ν.Ο Σύρου  Κώστας Βαμβακάρης  ο οποίος για κάποια χρόνια ήταν  προπονητής της ομάδας στην Α2 Ανδρών, και μετέπειτα προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών,  Εθνικής Αγγλίας στις Γυναίκες, αλλά και του Εθνικού Πειραιώς, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής  Ανδρών της Αιγύπτου, όπως γράφουν τα ελληνικά αθλητικά σάιτ και οι εφημερίδες.

 

 

Ο Κώστας Βαμβακάρης έχει αγωνιστεί επίσης και στην εθνική ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής δηλώνει ενθουσιασμένος ενώ υπέγραψε  το συμβόλαιο του ήδη με την Αιγυπτιακή ομοσπονδία.

 

 

Ο Έλληνας τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας και θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας Ανδρών της Αιγύπτου έχοντας και την ομάδα κάτω των 20.

 

 

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ των ελληνικών αθλητικών ιστοσελίδων της Αθήνας, που μεταδόθηκαν στα τέλη Ιουλίου, «η Αίγυπτος είναι μία χώρα που συνεχώς αναπτύσσει τις υποδομές της στο άθλημα με πολλές ομάδες να λαμβάνουν μέρος σε μεγάλα τουρνουά. Διαθέτει ισχυρούς και εύρωστους συλλόγους με πολύ καλές εγκαταστάσεις. Υστερεί όμως στην τεχνογνωσία, την οποία ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να μεταφέρει».

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *