Δεκατρείς υποψηφιότητες για τις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, που θα διεξαχθούν στις 29 Μαρτίου 2015


Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στους υποψηφίους για τις εννέα (9) θέσεις του Δ.Σ. της Κοινοτικής Επιτροπής, που καλούνται να εκλέξουν τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

 

Συνολικά, υπάρχουν δεκατρείς (13) υποψηφιότητες (ΣΣ. ας μην ανησυχούν οι προληπτικοί με τον αριθμό), στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και δύο κυρίες: η νυν Γενική Γραμματέας της ΕΚΑ κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη και η κα Χριστιάνα Τρεχαντζάκη.

 

Επίσης, στις υποψηφιότητες θέτουν εαυτόν στην ετυμηγορία της κάλπης έξι (6) νέοι υποψήφιοι, γεγονός που από τώρα μάς προδιαθέτει για το ενδεχόμενο μίας σημαντικής ανανέωσης της Κοινοτικής Επιτροπής, σύμφωνα βεβαίως με τις προτιμήσεις του κυρίαρχου σώματος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑ.

 

Στις υποψηφιότητες, δε συμπεριλαμβάνεται το όνομα του νυν Προέδρου κ. Ιωάννη Σιόκα, ο οποίος μετά από την προσφορά έξι (6) ετών στο τιμόνι της ΕΚΑ, αποφασίζει να μην καταθέσει υποψηφιότητα, τηρώντας όσα είχε δηλώσει κατά την περσινή ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑ και έχοντας επιτελέσει μέχρι σήμερα ένα τεράστιο έργο για την Αλεξανδρινή παροικία.

 

Έτσι, ύστερα και από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων που διήρκεσε μία εβδομάδα από τις 12 Ιανουαρίου 2015 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, υποψηφιότητα για τις Αρχαιρεσίες έθεσαν οι κάτωθι, κατά αλφαβητική σειρά:

 

 

   ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Ι. ΑΝΔΡΕΑΣ

   ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ

   ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   ΚΑΡΥΔΙΑΣ Π. ΜΙΧΑΗΛ

   ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ν. ΕΔΜΟΝΔΟΣ

   ΚΑΤΣΙΜΠΡΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   ΚΟΝΤΗΣ Φ. ΙΩΑΝΝΗΣ

   ΚΟΠΕΛΟΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   ΜΑΚΡΗΣ Σ. ΠΑΡΙΣ

   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ

   ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Κ. ΗΛΙΑΣ

   ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗ Κ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

   ΤΣΑΜΑΔΟΣ Ι. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

 

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης