«Τίτλοι τέλους» στο Κάιρο, για τον άξιο δημοσιογράφο Γιώργο Πεχλιβανίδη, που αφιέρωσε ένα χρόνο από την πείρα του στην ΕΚΚ και το «ΝΕΟ ΦΩΣ»


 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η προσφορά του άξιου δημοσιογράφου Γιώργου Πεχλιβανίδη στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, όντας στην υπηρεσία του ιστορικού παροικιακού οργανισμού της αιγυπτιακής πρωτεύουσας από το περασμένο φθινόπωρο, μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

 

 

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς ξεκάθαρα από την αγγελία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Facebook του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, από την Αθήνα.

 

 

Στην αγγελία που έχει ήδη παρουσιαστεί δημόσια, ζητείται από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου «ένας ή μία δημοσιογράφος (με προϋπηρεσία σε εφημερίδα και Μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία στον ηλεκτρονικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ηλικία κάτω των 40 ετών».

 

 

Καθώς ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Πεχλιβανίδης αναχώρησε τα τέλη της περασμένης εβδομάδας για την Αθήνα, και με δεδομένο το κείμενο της αγγελίας, φαίνεται η ΕΚΚ να επιχειρεί να αναζητήσει ένα νεότερο σε ηλικία αντικαταστάτη του, με την επανέκδοση της παροικιακής εφημερίδας «ΝΕΟ ΦΩΣ» από την 1η Σεπτεμβρίου.

 

 

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η αναχώρηση του καλού αρχισυντάκτη του «ΝΦ» δεν αναφέρθηκε ούτε «στα ψιλά» – όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα – γράμματα της εφημερίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου «ΝΕΟ ΦΩΣ», που εκδίδεται με την επιμέλεια της αρμόδιας Κοινοτικής Επιτρόπου και Επόπτριας Γραφείων της ΕΚΚ κας Βασιλικής Ζουέ Πολίτου, καθώς και ούτε στην ιστοσελίδα της ΕΚΚ «ekkairo.org» που επιμελείται ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ανδρέας Ρούσσος και φυσικά υπό τη γενική ευθύνη του Προεδρείου και του Προέδρου κ. Χρήστου Καβαλή, από το «ΠΥΡΑΜΙΣ» θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ήταν εξόχως σημαντική η παρουσία του εν λόγω δημοσιογράφου στο Κάιρο.

 

 

Ο κ. Γιώργος Πεχλιβανίδης, με επαγγελματισμό και νηφαλιότητα, προσπάθησε έμπρακτα να αναβαθμίσει το επίπεδο των ΜΜΕ που ανέλαβε, αδιαφορώντας για όσους τυχόν προσπαθούσαν για το αντίθετο.

 

 

Άνθρωπος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξαιρετικά έμπειρος, έδωσε ό,τι μπορούσε στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου όλο αυτό το διάστημα.

 

 

Εργάστηκε σκληρά, σε 24ωρη βάση, σε ένα περιβάλλον έξω από την Ελλάδα που δε γνώριζε και κατάφερε να πετύχει πολλά και να ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο…

 

 

Από το «ΠΥΡΑΜΙΣ», θεωρούμε καθήκον μας να τον ευχαριστήσουμε για ό,τι έκανε για την ελληνική παροικία…            

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης