Παραιτήθηκε η τέως Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη, από τη θέση της στο ΔΣ της ΕΚΑ


 

 

 

 

 

 

Ήρθε ήδη η πρώτη «παράπλευρη απώλεια» για την Κοινοτική Επιτροπή της Αλεξάνδρειας, ως αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΚΑ της περασμένης Κυριακής 23 Απριλίου, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – η Γενική Γραμματέας της πρεσβυγενούς Κοινότητας κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη παραιτήθηκε από τη θέση της στην Κοινοτική Επιτροπή της ΕΚΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για την ΕΚΑ, καθώς πανθολογουμένως η κα Ταμβάκη είχε προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην αναβάθμιση του Οίκου Ευγηρίας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, που πρόσφατα μάλιστα βραβεύτηκε από το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων της Αιγύπτου, αλλά και θεωρείται ως ένα πραγματικά πρότυπο γηροκομείο όχι μόνο για την Αίγυπτο αλλά και για την Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης, κατά γενική ομολογία, η κα Ταμβάκη προσέφερε τεράστιο έργο από τη θέση της ως Γενική Γραμματέας της ΕΚΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι η κα Γεροντάκη – Ταμβάκη είχε ήδη από την περασμένη Κυριακή δηλώσει την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το Προεδρείο της ΕΚΑ, μετά τον αποκλεισμό του μέχρι τις 23 Απριλίου Προέδρου της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου από τις τρεις θέσεις επιτυχόντων.

 

 

 

 

 

 

Τελικά, την Τετάρτη 26 Απριλίου παρέδωσε την επίσημη παραίτησή της, τόσο σαν Γενική Γραμματέας της ΕΚΑ όσο και από Μέλος της Κοινοτικής Επιτροπής.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τη θέση της κανονικά θα έπρεπε να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών που είναι ο κ. Παπαδόπουλος, πράγμα που μάλλον θεωρείται ότι δε θα συμβεί. Έτσι, θα πρέπει τη θέση της να καταλάβει ο δεύτερος επιλαχών κ. Νικόλας Κατσιμπρής, και αν εκείνος αρνηθεί, τη θέση της θα πρέπει να καταλάβει η κα Σταυρούλα Σπανούδη.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΔΣ θα συνέλθει σε Σώμα την Πέμπτη το απόγευμα 27 Απριλίου, για να εκλέξει το νέο Προεδρείο του.

 

 

 

 

 

 

Ως περισσότερο πιθανοί διεκδικητές είναι οι κ.κ. Γιάννης Σιόκας και Εδμόνδος Κασιμάτης. Στην παροικία έχει ακουστεί έντονα ότι επόμενος Πρόεδρος της ΕΚΑ πιθανόν να εκλεγεί ο κ. Κασιμάτης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρείας.

 

 

 

 

 

 

Μέχρι το βράδυ της 27ης Απριλίου, θα γνωρίζουμε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης