Μία εξαιρετική παρουσίαση της «Gamma Invest», στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, σημαντικών διμερών εμπορικών συμφωνιών της Αιγύπτου


 

 

 

 

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, μία από τις σημαντικές ελληνικές εταιρείες που προάγουν στο Κάιρο τα νέα προγράμματα της αιγυπτιακής κυβέρνησης σε θέματα εξωτερικού εμπορίου, και δείχνουν ακόμη περισσότερο το πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο λαοί και στον οικονομικό και τον επιχειρηματικό τομέα.

 

 

Τρανή απόδειξη, αυτή η ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση της εταιρείας «Gamma Invest» της Αιγυπτιώτισσας Αλίκης Ποτονού, που διοργάνωσε την Τετάρτη 8 Αυγούστου στην «Αίθουσα Αικατερίνης Σοφιανού» του ιστορικού παροικιακού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, με μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Μάικλ Γκαμάλ, Γενικού Δ/ντή της Δ/νσης Συμφωνιών Διμερούς Εμπορίου, μία υπηρεσία που ανήκει στο Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου.

 

 

Μία εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών διπλωματών και επιχειρηματιών, όπου ο εξαίρετος επιστήμονας κ. Γκαμάλ, που τον παρουσίασε η CEO της «Gamma Invest» Αλίκη Ποτονού, εξήγησε όλες τις ευεργετικές διατάξεις που συμπεριλαμβάνει η εν λόγω συμφωνία διμερούς εμπορίου που έχει υπογράψει η Αίγυπτος με πολλές χώρες του κόσμου, απευθυνόμενη σε 1,8 δις καταναλωτές, με αποτέλεσμα να μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες συνεργασίας και ευκαιρίας ανάπτυξης των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Αίγυπτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός παρακολούθησε ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χάρης Μορίτσης, τον οποίο συνόδευε ο Ακόλουθος της Πρεσβείας κ. Αριστόδημος Ασσιώτης, καθώς και ο Πρέσβης της Σερβίας κ. Γιουγκοσλάβ Βουκαντίνοβιτς.

 

 

Και επίσης, εκ μέρους της αιγυπτιακής κυβέρνησης, υπήρξαν πολύ σημαντικές εκπροσωπήσεις: Παραβρέθηκε η Δρα Ντάλια Σάλεμ, από τους πιο υψηλά ισταμένους αξιωματούχους του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας και από τους πιο στενούς συνεργάτες του Υπουργού. Παράλληλα, ο Πρέσβης Ρέντα Μπέμπαρς, υψηλόβαθμος Σύμβουλος στο Υπουργείο Επενδύσεων και Διεθνούς Συνεργασίας.

 

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο εκπροσώπησε ο Σύμβουλος κ. Παντελής Γκάσιος.      

 

 

Επίσης, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης