ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το άλμπουμ των PROJECT RENEGADE με τίτλο «Ultra Terra»

Όταν μιλάμε για ανερχόμενες progressive μπάντες από την Αθήνα, αυτοί που ξεχωρίζουν για το ύφος/ και τον ήχο τους είναι οι Project Renegade και αυτό γιατί κατάφεραν να συνδυάσουν  alternative, modern, heavy και groove στοιχεία  μ’ αυτά  από την ηλεκτρονική μουσική. Το “Ultra Terra” είναι ο δεύτερος τους δίσκος ο οποίος κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία Pavement Entertainment, μια επιτυχία που οφείλεται στην πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο Order of the Minus» (2019). Η παραγωγή και η ηχογράφηση έγινε από τον Δημήτρη Μισιρλή στα Matrix Recording Studio στην Αθήνα, η μίξη και το mastering έγινε από τον Forrester Savell.Τέλος, το artwork έγινε από τον Gustavo Sazes.

Όπως είπαμε και πιο πάνω όλα τα τραγούδια έχουν επιρροές από την ηλεκτρονική μουσική άλλα περισσότερο, ένα είναι το σημαντικότερο ότι βοηθά στο να δημιουργηθεί το φουτουριστικό και συντελικό ύφος του άλμπουμ, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πλαισιώνονται από σκληρά καθαρίστηκα riff ή γρήγορα επιθετικά ντραμς. Η πρώτη γεύση δίνεται από το “23” που ανοίγει το άλμπουμ, το συναυλιακό “The Millenium March”, το “Apex” πιο ανάλαφρο στον ρυθμό, Το “Timewave” που κάνει τον ακροατή να κολλήσει μαζί του όπως και το “Ultra Terra” πιο κινηματογραφικό με τα ηχογραφημένα μέρη  και το “Token” είναι το πιο γρήγορο και με πιο groove φωνητικά απ’ όλα. Το album κλείνει μ ’ένα ορχηστρικό κομμάτι  το “No Country For White Flags” η εκπληκτική ερμηνεία της Μαριάννας Φλώρου, τα απόκοσμα φωνητικά στο βάθος και τα η μελωδίες στα πλήκτρα φέρνουν δάκρια στα μάτια.

Με Project Renegade “Ultra Terra” οι Project Renegade εξέπληξαν θετικά τους παλιούς τους οπαδούς, ξεπερνώντας τον εαυτό τους και απέκτησαν πάρα πόλους νέους Δημιούργησαν ένα φουτουριστικό έπος που ταξιδεύει τον ακροατή, με κάθε τραγούδι ένα πέρασμα από την απογίνω στην ελπίδα, με εναλλαγές από σκληρά μέρη σε άλλα πιο μελωδικά, με τα χορωδιακά μέρη να ανυψώνουν την ψυχή, και τα growl να τη ρίχνουν στα τάρταρα το κάνουν ένα από τα καλλίτερα άλμπουμ του 2023. Από τις πρώτες κιόλας νότες κινεί το ενδιαφέρον του ακροατή κάνοντας τον να μην ξεκολλάει και  να τον ακούει ξανά και ξανά ανακαλύπτοντας νέα στοιχεία κάθε φορά. Μια δουλειά που αξίζει να βρίσκεται στη δισκοθήκη όλων.

 

https://www.facebook.com/prenband

https://www.instagram.com/projectrenegadeofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCX5zHAKWh35oPsbHANEbI3w

https://open.spotify.com/artist/6FH9j7RT5xDjX6OXtdTKYq?si=KGUCnfrqRqerPvRoXp6meg&nd=1&dlsi=6753f9294415434b

 

Token – https://youtu.be/Fm-IsQuz6uo

The New Joker – https://youtu.be/DeId1Ykn7Wo

The Fix is in – https://youtu.be/kcvD5U8clPo

Bloodwitch – https://youtu.be/Iz_juy4BMAA

My Oath – https://www.youtube.com/watch?v=SQsmoVonKG4

Liber8 – https://youtu.be/ffz69wrq_q0

Sylar (Live) – https://youtu.be/RZuybC5p7zg

One of the Crowd – https://youtu.be/72MFFbSyU9E

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *