Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενοικίαση της πρώην Αστυκλινικής του Νοσοκομείου, παρουσίασε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου


Ανακοίνωση για την πρόθεσή της να προχωρήσει στην ενοικίαση του χώρου που επρόκειτο να δημιουργήσει ο κ. Κυριάκος Κυριάζη Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο, δημοσίευσε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

Στο εν λόγω κείμενο, αναφέρεται ότι ο κ. Κυριάζη αποσύρθηκε από τα σχέδιά του,  «απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους διάφορους επικριτές και λασπολόγους».

 

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου δίδει διορία ενός μήνα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να προχωρήσει σε μία επένδυση στο Ελληνικό Νοσοκομείο της ΕΚΚ.

 

Προς ενημέρωση της παροικίας και κάθε ενδιαφερομένου, παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΚΚ ολόκληρη:

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ανακοίνωση

 

 

Κατόπιν ενημέρωσης της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου για την επιθυμία του κ. Κυριάκου Κυριάζη να μη συνεχίσει τη μελέτη των στελεχών του για την ίδρυση του Ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου στο Ελληνικό Νοσοκομείο της ΕΚΚ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους διάφορους επικριτές και λασπολόγους, η Διαχειριστική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής :

  1. Την διάθεση του ίδιου χώρου προς ενοικίαση (μίσθωση) για ιατρική χρήση που να είναι συμβατή και να μην προσκρούει σε ήδη υπάρχοντα τμήματα του Ελληνικού Νοσοκομείου.
  2. Η επίσκεψη του χώρου είναι άμεσα εφικτή, κατόπιν συντονισμού της με τη Διεύθυνση των Γραφείων της ΕΚΚ, σε εργάσιμες ημέρες και πρωινές ώρες.
  3. Ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης τα δέκα (10) έτη και μέγιστη τα είκοσι (20) έτη.
  4. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να παρουσιάσει φάκελο στα αγγλικά και αραβικά, με την περιγραφή της δραστηριότητας και του προτεινομένου τεχνικού σχεδίου του, το αργότερο μέχρι την 20ή Ιανουαρίου 2016, χωρίς τις οικονομικές προσφορές στα γραφεία της ΕΚΚ, στην οδό 15, Εμάντ Ελ Ντίν , λαμβάνοντας σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου. Στον ίδιο φάκελο, θα πρέπει να υπάρχει το βιογραφικό του υπευθύνου και η αποδεδειγμένη εμπειρία του στο τομέα που θα προτείνει, και το διοικητικό του οργανόγραμμα.
  5. Την 25η Ιανουαρίου 2016, η ΔΕ θα αποφασίσει αν η ειδικότητα που θα παρουσιαστεί την ενδιαφέρει, και αν ναι, θα κληθούν την επόμενη ημέρα οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις οικονομικές τους προσφορές, όπως περιγράφεται πιο κάτω.
  6. Την 26η Ιανουαρίου 2016 στις 7:00 μμ , στα γραφεία της ΕΚΚ – 15 οδός Εμάντ Ελ Ντίν, θα πρέπει ο κάθε εγκεκριμένος τεχνικά ενδιαφερόμενος να καταθέσει κλειστό φάκελο αυτοπροσώπως ή με νόμιμο εκπρόσωπό του, και αφού πρώτα καταθέσει το ποσό των 30.000 Λ. Αιγ ως εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό.
  7. Το ποσό θα επιστραφεί αμέσως σε όλους μετά τη λήξη του διαγωνισμού, εκτός αυτού που θα παρουσιάσει την καλύτερη οικονομική προσφορά. Σε περίπτωση ίσης προσφοράς, μεταξύ των δύο καλυτέρων θα επιτραπεί η πλειοδοσία μεταξύ τους.
  8. Οι φάκελοι θα ανοιχτούν δημόσια από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους , παρουσία και των άλλων ενδιαφερομένων που θα πληρώσουν την εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό , καθώς και της ΔΕ την ίδια ημέρα και ώρα της κατάθεσης των φακέλων, αφού επιβεβαιωθεί η διαδικασία είσπραξης των εγγυήσεων.
  9. Κατόπιν αυτού θα γραφεί πρακτικό που θα υπογράψουν όλοι οι παρόντες.
  10. Εντός ολίγων ημερών, και πριν την 1η Φεβρουαρίου 2016, η Διαχειριστική Επιτροπή θα αποφασίσει για την υπογραφή του συμβολαίου ή όχι. Σε περίπτωση υπογραφής του συμβολαίου, το ποσό των 30.000 Λ. Αιγ θα μειωθεί από το μίσθωμα, αν ωστόσο, δεν εμφανιστεί ο ενδιαφερόμενος για το συμβόλαιο, θα χάσει την εγγύηση.
  11. Σε περίπτωση που η ΔΕ δε δεχτεί το συμβόλαιο, θα επιστρέψει το ποσό αμέσως.

 

Εκ της Διαχειριστικής Επιτροπής

της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης