Προσωρινή «αλλαγή σκυτάλης» στους Έλληνες Προσκόπους Καΐρου – Από τον Ανδρ. Γιόσρι στον Χρ. Αντωνίου


 

 

 

 

Στον άξιο βαθμοφόρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου, τον βαθμοφόρο Χρήστο Αντωνίου παρέδωσε τη σκυτάλη της ηγεσίας του 1ου Προσκοπικού Συστήματος της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, ο μέχρι τώρα επικεφαλής κ. Ανδρέας Γιόσρι.

 

 

Η ανάληψη της ευθύνης από τον κ. Αντωνίου ξεκίνησε με την αρχή της προσκοπικής περιόδου 2019 – 2010 και σύμφωνα με πληροφορίες είναι «προσωρινή», χωρίς όμως να έχει οριστεί το πότε θα επιστρέψει στο πόστο του ο κ. Γιόσρι, ο οποίος παραμένει επίσημα στο πόστο του ως επικεφαλής των Προσκόπων Καΐρου, αλλά λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αναγκαστεί για λίγο καιρό να απέχει από την εδώ και χρόνια μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό προσκοπικό σώμα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

 

 

Να σημειωθεί ότι το 1ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου, υπό την ηγεσία του κ. Αντωνίου, και με τη συμβουλευτική παρουσία του Εφόρου Γιάννη Μελαχροινούδη, έκανε μία πολύ καλή παρουσία στα θυρανοίξια του Αγίου Κωνσταντίνου Καΐρου.    

 

 

Τις πιο θερμές ευχές για επιτυχία στο έργο του και από το ΠΥΡΑΜΙΣ προς τον κ. Αντωνίου και το συντομότερο να επανέλθει, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του, και ο αγαπητός στην παροικία κ. Ανδρέας Γιόσρι στο προσκοπικό του έργο και στους Προσκόπους που πάντοτε έχει στην καρδιά του.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης