Εκδηλώσεις

ΣΑΕ: ΤΟΜΠΟΛΑ & BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, η Επιτροπή Γυναικείας Συντροφιάς και η Επιτροπή Νέας Γενιάς – Ενημέρωσης διοργάνωσαν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 παιχνίδι Τόμπολας & τριήμερο Bazaar βιβλίου (5,6 & 7 Νοεμβρίου). Το φιλόξενο εντευκτήριο μας γέμισε με μέλη και φίλους του Συνδέσμου. 

 

 

Η κα Μ. Σουλτανάκη, Έφορος της Γυναικείας Συντροφιάς καλωσόρισε τις κυρίες και τους κυρίους και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο κ. Δ. Δημητρίου, Έφορος της Χορωδίας, ενημέρωσε τα μέλη για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συνδέσμου και με τη σειρά του ευχήθηκε καλή τύχη και ξεκίνησε το παιχνίδι. Ήταν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό πρωινό και τα μέλη μας κέρδισαν πλούσια δώρα.

 

 

Επίσης αρκετοί αγόρασαν βιβλία στηρίζοντας το Σύνδεσμό μας. Τα μέλη και οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

 

Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τα γευστικά εδέσματα του Ρέντα.

 

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρός μας κ. Κ. Μιχαηλίδης, η Ειδική Γραμματέας και Έφορος Πολιτιστικών κ. Η. Θεμιστοκλέους, η Έφορος της Επιτροπής Γυναικείας Συντροφιάς κ.  Μ. Σουλτανάκη, η κ. Μ. Μιχαηλίδου Έφορος της Επιτροπής Νέας Γενιάς, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου Έφορος Πρόνοιας, ο κ. Γ. Μαρκουλής Έφορος Εντευκτηρίου και ο Δ. Δημητρίου Έφορος Χορωδίας.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και μας στήριξαν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσέφεραν τρόφιμα για τους άπορους συμπατριώτες μας. Όλα τα έσοδα ενίσχυσαν, για άλλη μια φορά, το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου μας. Σας περιμένουμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *