ΣΑΕ: Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά 2022


 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων το διήμερο 10 & 11 Δεκεμβρίου 2022 στο στολισμένο και φιλόξενο εντευκτήριό μας. Το γιορτινό κλίμα ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα και μας έβαλε όλους σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Το φετινό μας Bazaar ήταν το καλύτερο, ήταν πιο χαρούμενο, πιο ζεστό και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς, στους επισκέπτες μας – μικρούς και μεγάλους. Φορέσαμε τα καλύτερά μας χαμόγελα και συναντηθήκαμε ξανά.

 

Η Επιτροπή Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς είχε φροντίσει για ακόμη μία χρονιά οι πάγκοι να είναι πλούσιοι. Εργόχειρα, χειροποίητες τσάντες και γούρια, Χριστουγεννιάτικα δώρα και κατασκευές, κοσμήματα, γλυκά από την Αίγυπτο, μαρμελάδες, αιγυπτιακά διακοσμητικά, πλεκτά, βιβλία, σε προσιτές πάντα τιμές ήταν μερικά από τα προϊόντα που ήταν στη διάθεση των επισκεπτών. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες μέλη και φίλοι του Συνδέσμου δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για να πάρουν τα δώρα τους και να προμηθευτούν δεκάδες προϊόντα.

 

 

 

 

Οι κυρίες της επιτροπής της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς «εργάστηκαν» εθελοντικά όλο το χρόνο για αυτές τις δυο υπέροχες ημέρες. Η προετοιμασία όλων των ειδών γίνεται με μεράκι και κυρίως αγάπη.

 

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μας τίμησε με την παρουσία του ο ΑΘΜ Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ κ Θεόδωρος Β”. Μας ευχήθηκε θερμά «Καλές Γιορτές» και μας έδωσε την ευλογία του. Συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεώργιο.

 

 

 

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς.

 

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους ακούραστους εθελοντές και εθελόντριες που αφιέρωσαν το χρόνο τους για την πώληση και προώθηση των προϊόντων κατά την διάρκεια του Bazaar, στις εταιρείες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τις προσφορές τους και σε όλους όσοι στήριξαν με ποικίλους τρόπους το Bazaar, του οποίου όλα τα έσοδα ενισχύουν το ταμείο της Κοινωνικής μας Πρόνοιας. Η ανταπόκριση των μελών και φίλων μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο του Συνδέσμου μας.

 

 

 

 

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και δημιουργικότητα!

 

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά!

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης