ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΑΡΑΘΥΜΟΥ-ΚΟΥΛΕΝΤΗ


 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Φανής Αραθύμου – Κουλέντη, με τίτλο «ΑΛ ΜΑΚΤΟΥΜΠ – Το πεπρωμένο». Στην κατάμεστη αίθουσα, το κοινό παρακολούθησε τις πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις του βιβλίου, από τη φιλόλογο – Γυμνασιάρχη Κική Βλαχάκη – Δημητρίου και από τον φιλόλογο, λογοτέχνη Ιούλιο Κέρπη. 

 

 

 

Με γλαφυρό τρόπο μας μετέφεραν τις εικόνες που περιγράφει με νοσταλγία και συγκίνηση η συγγραφέας, στα χρόνια που έζησε στη γενέτειρα της, την Αλεξάνδρεια. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Πάνος Κατέρης, ενώ παράλληλα προβλήθηκαν σχετικές εικόνες και βίντεο.

 

 

 

Την τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης είχαν, ο Τάκης Σφακιανόπουλος και ο Δημήτρης Δημητρίου, έφορος Χορωδίας.

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Κώστας Μιχαηλίδης, προσέφερε στη συγγραφέα αναμνηστικό αγαλματίδιο των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου. Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ντίνος Καραβίας, αναμνηστικό δίπλωμα της εκδήλωσης στην Κική Βλαχάκη – Δημητρίου και ο Ταμίας του Συνδέσμου Γιώργος Κανελλόπουλος, αναμνηστικό δίπλωμα στον Ιούλιο Κέρπη.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης