ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το άλμπουμ των SENSES με τίτλο «Out of Line»

Πριν από λίγους μήνες Senses, μια καινούργια Modern Glam Metal μπάντα την Αθήνα κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ με τιτλο «Out Of Line». Μέσα από τα επτά κομμάτια από τα οποία αποτελείται ο δίσκος, οι ακροατές πραγματοποιούν ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ανακάλυψης και εξερευνήσεις της συναισθηματικής και προσωπικής πάλης, της αναζήτησης της απελευθέρωσης και της αναγέννησης μέσα από έντονες εμπειρίες και σχέσεις. Τα κομμάτια αγγίζουν θέματα όπως η αγάπη, η μοναξιά, η ένταση, η εξάρτηση, τη συναισθηματική πολυπλοκότητα των σχέσεων, την αναζήτηση της προσωπικής ελευθερίας και την πάλη με την εσωτερική μοναξιά και την ανάγκη για αυτογνωσία μέσα από ποικίλα μουσικά θέματα. Πάμε να γνωρίσουμε ένα ένα τα κομμάτια.

Το»Silent Disco » έχει άρωμα της δεκαετίας του ογδόντα, πέντε να τραγούδι για το φλερτ,με λιτό αλλά ταιριαστό σόλο και μελαγχολικό ρεφρέν.»Lonely» ένα τραγούδι για την μοναξιά, σε mid tempo Ρυθμό,Hard Rock ύφος.» Hard Action» ,ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την θέληση για αλλαγή, το ξέσπασμα, Hard and Heavy  σε κάνει να νιώθεις ζωντανός.» I Know» η αποδοχή μιας καταστάσεις είναι μεγάλο πράγμα, παρόλα αυτά πρέπει να ακολουθούμε όλοι την καρδιά μας, γρήγορο με γλυκές μελωδίες και σόλο που δείχνει την ένταση και το πάθος. Το ομότιτλο «Out of Line» μερικές φορές πρέπει να ξεπερνάς τα όρια και να παλεύεις, να τολμάς, τραγούδι με κοφτά, σκληρά riff στην κιθάρα και μελωδικό ρεφρέν. Το «Under your Spell» είναι η μπαλάντα του άλμπουμ ενα κομμάτι γεμάτο θλίψη, για τον παράνομο έρωτα, για τον έρωτα της μιας βραδιάς. Τελος είναι το «Give Me Life»  τραγούδι για την ζωή, δίνει δύναμη να προχωράμε μπροστά.

Με το ντεμπούτο τους οι Senses κάνουν δυναμική, είσοδο στη μέταλ σκηνή, με τις μελωδίες τους αναβιώνουν το Glam Metal, με φρέσκιες ιδέες, riff αλλά και ήχο, κρατώντας αναλλοίωτο το ύφος του ιδιώματος.Καθε τραγούδι είναι μια ιστορία, ένα συναίσθημα με το οποίο κάθε ακροατής μπορεί να ταυτιστεί μαζί του. Ένα εξαιρετικό ντεμπούτο  που θα αγαπηθεί από το ευρύ κοινό.

 

Facebook: https://www.facebook.com/sensesrock
Instagram: https://instagram.com/senses_band_official

Senses – «Under your spell»

https://www.youtube.com/watch?v=0b_MvaSkb3c

Senses – «Silent Disco»

https://www.youtube.com/watch?v=2ESzWFPz6qU

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *