Στην οικογένεια των Αιγυπτίων επιχειρηματιών Μάγκεντ και Ναντίμ Σάμι, πέρασε η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης «Εργοτέλης»


 

 

 

Στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία, Μάγκεντ Σάμι πέρασε η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, ο «Εργοτέλης».

 

Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου επικύρωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών και μετά την εξέλιξη αυτή, ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Πρόεδρος της νέας ΠΑΕ που θα ιδρυθεί  θα είναι ο κ. Ναντίμ Σαμί, γιός του Μάγκεντ Σάμι. Οι νέοι επενδυτές στον Εργοτέλη μαζί με τον Έλληνα εκπρόσωπό τους Γιώργο Τούντζαρη, ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για το σύλλογο, το οποίο έπεισε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, και τα οποία  έδωσαν με τη σειρά τους ομόφωνα την έγκρισή τους στην πρόταση του Αιγύπτιου επιχειρηματία.

 

 

 

 

sami_gs_ergotelis.jpg

 

 

 

Ο κ.Σαμί αναλύοντας το πλάνο του για τον Εργοτέλη τόνισε οτι θέλει η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ λιγκ τα επόμενα χρόνια, αλλά παράλληλα να αναδεικνύει και να πουλάει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές:

 

«Αυτό που θέλουμε από την ομάδα, είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον κόσμο της. Παράλληλα, να μπορούν να εξελίσσονται μέσα από αυτήν και οι ποδοσφαιριστές της και να μπορούν στη συνέχεια να κάνουν μεγάλη καριέρα.

 

Στην αρχή στον Εργοτέλη θα έχουμε παίκτες από τους πολλούς ταλαντούχους που υπάρχουν στις άλλες ομάδες που έχουμε, όμως, μακροπρόθεσμα η ομάδα θα αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερο δικούς της παίκτες. Όταν θα έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες, θα μπορούμε και να τούς πουλάμε, όπως έχουμε κάνει ήδη και στο Βέλγιο και στην Αίγυπτο. Δεν θα είναι όμως αυτός ο μοναδικός μας στόχος για τον Εργοτέλη. Δεν θα έχουμε απλά μία ομάδα, αλλά μία ομάδα που θα παίζει για να νικά σε κάθε παιχνίδι και όταν νικάς κάθε αγώνα, έρχονται και οι διακρίσεις που θα μάς βοηθήσουν κάποια στιγμή να βρεθεί ο σύλλογος και πάλι στη Super League όπου ήταν στο παρελθόν».

 

 

 

 

sami_gs_ergo.jpg

 

 

 

Ο Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Επιτροπής που έκανε τις επαφές με τους Αιγυπτίους επιχειρηματίες, δεν παρέλειψε στο λόγο του να επισημάνει την προσφορά στο σύλλογο του Γιώργου Βρέντζου, του ανθρώπου που – όπως είπε – πήρε μια ομάδα από το μηδέν και την έκανε πρωταθλήτρια, δίνοντάς της την ευκαιρία να γίνει και πάλι επαγγελματική.

 

Την ίδια τιμητική αναφορά έκαναν στη συνέχεια και οι Μάγκεντ και Ναντίμ Σάμι, με τον τελευταίο να καλησπερίζει στα ελληνικά, λέγοντας στη συνέχεια: 

 

«Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την ομάδα και να μπορέσουμε να έχουμε τις επιτυχίες που είχε και παλαιότερα» και έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας  στα Ελληνικά: «Ζήτω ο Εργοτέλης»!

 

 

Σύντομα οι πρώτες μεταγραφες και ο προπονητής

 

 

Για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονται για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ Εργοτέλης, συστάθηκε μία προσωρινή Επιτροπή την οποία αποτελούν οι Μάγκεντ και Ναντίμ Σάμι, ο έλληνας εκπρόσωπός τους Γιώργος Τουντζάρης, και οι κ.κ. Στειακάκης και Μπροκαλάκης από πλευράς Εργοτέλη. Ξεκαθαρίστηκε πως κάποιοι από τους παίκτες που είχε η ομάδα πέρσι, θα παραμείνουν και εφέτος, θα αξιολογηθούν και θα προωθηθούν νέοι παίκτες, ενώ θα παραμείνουν στις θέσεις που είχαν οι Σταύρος Λαμπράκης και Γιάννης Ράλλης.

 

 

 

 

gs_ergotelis1.jpg

 

 

 

 

Ο εκπρόσωπος των Αιγυπτίων κ. Τουντζάρης αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητή, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ekriti.gr

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης