Μεγάλη διάκριση για τον μαθητή της Αμπετείου, Γιάννη Κουκκίδη, που πέρασε στη 2η φάση του διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας


 

 

 

 

Την Αμπέτειο Σχολή Καΐρου τιμά ο μαθητής της Γ΄Λυκείου, Γιάννης Κουκκίδης, που κατόρθωσε να αποτελέσει έναν από τους έξι μαθητές εκτός Ελλάδος, που πέρασαν στη 2η φάση του φετινού Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

 


 

Για να καταλάβει κανείς τη μεγάλη επιτυχία του Αιγυπτιώτη και καϊρινού εξαιρετικού μαθητή, αρκεί να σημειώσουμε ότι από τους μαθητές εκτός Ελλάδος που διαγωνίσθηκαν και τελικά διακρίθηκαν από όλα τα σχολεία του εξωτερικού που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Θαλής» (που διεξήχθη στις 11 Νοεμβρίου του 2017), μόνον έξι ήταν οι μαθητές ελληνικής καταγωγής, που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Και από αυτούς, πέντε ήταν από το Ευρωπαϊκό Σχολείο των Βρυξελλών και ένας μόνον από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, ο Γιάννης Κουκκίδης.

 

 

 

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θαυμάσιο νέο, ο Γιάννης Κουκκίδης άρχισε να… μην σταματάει να «μετρά» τα συγχαρητήρια από τους συμμαθητές του, τους φίλους του, τους καθηγητές του, τον Δ/ντή της Αμπετείου φυσικό κ. Χρήστο Παπαθανασίου. Αλλά, κυρίως, τα πιο συγκινητικά συγχαρητήρια ήταν που πήρε από τον καθηγητή του, που τόν στήριξε σε όλην αυτήν την προσπάθεια, τον μαθηματικό της Αμπετείου Σχολής, και μάλιστα Αιγυπτιώτη Αλεξανδρινό, τον κ. Αλέξανδρο Μπάση.

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Μπάσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ευχήθηκε στον εξαιρετικό μαθητή του, Γιάννη Κουκκίδη, καλή επιτυχία και στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, με την ονομασία «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που διεξάγεται το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.    

 

 

 

Βεβαίως, πολλά ήταν τα συγχαρητήρια που πήρε και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο αξιόλογος μαθητής και μία από τις ελπίδες για το αύριο του Καϊρινού Ελληνισμού Γιάννης Κουκκίδης.

 

 

 

Συγχαρητήρια και από το ΠΥΡΑΜΙΣ και προς τους δύο Αιγυπτιώτες: τον μαθητή και τον καθηγητή.

 

 

 

Και πάντοτε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης