Την Κυριακή 10 Ιουνίου το μεσημέρι, το ανακαινισμένο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου πραγματοποιεί την ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση


 

 

 

 

Στο πλήρως ανακαινισμένο εντευκτήριό του, που άλλαξε πραγματικά όψη – ακόμη και στους χώρους κουζίνας – με την Μεγάλη Ευεργέτιδα κα Αικατερίνη Σοφιανού να έχει αναλάβει όλο το κόστος της μεγάλης αυτής αλλαγής, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου πραγματοποιεί το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι (πρώτη κλήση, με τη δεύτερη και τελική κλήση να είναι στην 1 μ.μ.) την ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση.

 

 

 

Έτσι, μέσα σε αυτό το ιστορικό «Σπίτι της παροικίας» – όπως το έχει ονοματίσει και μέσα από το βιβλίο της η συγγραφέας και Επόπτρια Γραφείων της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κα Βίλλυ Πολίτου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου κ. Νικόλας Βαδής, με τη βοήθεια των συνεργατών του στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα κάνει έναν πλήρη απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε, που πραγματικά άλλαξε την όψη του χώρου και του ξαναχάρισε τις παλιές μέρες δόξας.

 

 

 

Η μεγάλη διαφορά για την οποία είναι περήφανοι οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, είναι το γεγονός ότι μπορεί ο καθένας που το επισκέπτεται πλέον να νιώθει ένα γνήσιο ελληνικό περιβάλλον, με αυθεντική ελληνική κουζίνα, με νοστιμότατες ελληνικές συνταγές, τόσο από τον Έλληνα σεφ όσο και τον Αιγύπτιο σεφ, που και οι δύο δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό για να χαρίσουν στους πολλούς πλέον πελάτες του χώρου την ελληνική νοστιμιά και παράδοση.

 

 

 

Καθοριστικός παράγοντας είναι σίγουρα και η κατάλληλα επιλεγμένη και ποιοτική ελληνική μουσική, που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσει πλέον ο καθένας ότι όλα θυμίζουν Ελλάδα στο χώρο της Τααλάτ Χαρμπ.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου αποφάσισε φέτος να παραμείνει ανοικτό ακόμη και κατά την περίοδο του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, ακόμη και με το ρίσκο να έχει μικρή προσέλευση, γιατί οι υπεύθυνοι δεν ήθελαν να στερήσουν σε κανένα από τα μέλη του ή τους φίλους τους τη χαρά να το επισκεφτούν ακόμη και αυτές τις ημέρες, έχοντας προσθέσει στο μενού του και ένα ειδικό μενού για τους μουσουλμάνους φίλους και αδελφούς μας της Αιγύπτου.

 

 

 

Μέσα λοιπόν σε αυτήν την πλήρως ανανεωμένη ατμόσφαιρα, που πλαίρια θυμίζει Ελλάδα και μόνον Ελλάδα, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου προσκαλεί όλους τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση, την Κυριακή 10 Ιουνίου το μεσημέρι, όπου θα παρουσιαστεί η έκθεση των πεπραγμένων για το 2017, θα τεθεί προς έγκριση ο ισολογισμός και ο οικονομικός απολογισμός του 2017 καθώς και ο προϋπολογισμός του 2018, θα οριστεί ο ορκωτός λογιστής και θα καθοριστεί η ετήσια αμοιβή του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ θα υπάρξουν και άλλα θέματα προς συζήτηση, όπως αναφέρει η επίσημη πρόσκληση, που υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Νικόλας Βαδής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Διαμαντίδης.      

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης