ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στις 15 Σεπτεμβρίου, στη Μελβούρνη, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Αιγύπτου και Μ. Ανατολής (ΕΕΑΜΑ)

 

 

 

 

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ελλήνων Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής (ΕΕΑΜΑ).

 

 

Αυτό ανακοίνωσε το ιστορικό σωματείο, που μετράει μέχρι σήμερα 69 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε το 1950 από Αιγυπτιώτες που μετέβησαν στην Αυστραλία.

 

 

Σήμερα η ΕΕΑΜΑ έχει 700 τακτικά μέλη και αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια παροικιακά σωματεία με πολλές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της, σε ένα υπέροχο σύγχρονο κτίριο στην περιοχή Πρέστον, κοντά στο κέντρο της Μελβούρνης.

 

 

Πρόεδρος της ΕΕΑΜΑ είναι ο Αλεξανδρινός κ. Λουκάς Ριζόπουλος, ο οποίος μάλιστα υποδέχτηκε στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, στα πλαίσια του «ΝΟΣΤΟΣ 3», την Υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ και τον Επίτροπο της Κυπριακής Προεδρίας για τους Αποδήμους κ. Φώτη Φωτίου.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *