Στις 22 Μαρτίου, πραγματοποιείται το 2ο Workshop «Doing Business in the Arab World», από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο της Αθήνας


 

 

 

 

Τη διοργάνωση του 2ου Workshop «Doing Business in the Arab World», προγραμματίζει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στις 22 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

 

 

 

Στόχος της ημερίδας είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της εκ βαθέων γνώσης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που επικρατούν στον αραβικό κόσμο και της ενημέρωσης σχετικά με τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που διατίθενται στις αραβικές αγορές.

 

 

 

Η πρώτη συνεδρία, αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο, περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από τους Άραβες πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν με το κοινό σχετικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις στις χώρες καταγωγής τους και θα παρουσιάσουν επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτές.

 

 

 

Στόχος της δεύτερης συνεδρίας, η οποία είναι αφιερωμένη στο «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο», είναι να προσφέρει στο ελληνικό κοινό σημαντική και πρακτική πληροφόρηση σχετικά με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που συνδέονται με την εγκαθίδρυση επιχειρήσεων στον αραβικό κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι ομιλητές στην εν λόγω συνεδρία θα είναι Έλληνες εμπορικοί ακόλουθοι διαπιστευμένοι στις χώρες της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, οι οποίοι θα μοιραστούν την εξειδικευμένη γνώση που έχουν συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια διαμονής τους στις χώρες στις οποίες υπηρετούν.

 

 

 

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν συναντήσεις B2B, μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους. Οι προσωρινές λίστες των Αράβων συμμετεχόντων περιλαμβάνουν επιχειρηματίες από την Αίγυπτο, Ιορδανία, Ιράκ (Βαγδάτη και Ερμπίλ), Λίβανο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Συρία και Υεμένη.

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο επιμελητήριο μέχρι τις 16 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης